Calatoria
16 Nov 2008, 02:47
Acesta isi scutura capul ca sa isi revina dupa cazatura. Se uita mai bine la fata, apoi la cel nou aparut. Incerca sa-si aminteasca toate etapele si apoi incepu sa vorbeasca. Pobestea lui era destul de monotona la inceput. Insa barbatul pe nume Hercule vorbise despre o scrisoare anonima care ii spunea sa ajunga aici.
"De aia am crezut ca esti tu." zisese catre viperina
Raizen se uita cu ochi mari la viperina insa aceasta ofta si spuse putin enervata.
"Raizen, cum naiba sa fiu eu daca trebuia sa ma vad cu tine?"

Barbatul se uita suspicios la viperina si Kennya murmura ceva de genul ca e nebun.
"Atunci cine ar putea fii daca nu tu sau el? Si asa imi pari destul de cunoscuta..." zisese acesta ingandurat
Raizen privi exasperat spre amandoi si Kennya isi tot deschidea gura ca un peste, fara sa zica nimic.
"Unde e scrisoarea pe care o aveam in mana?"
Raizen intreba imediat ce scrisoare si Kennya se uita in jur disperata sperand sa gaseasca foaia de hartie.

Kennya era intr-o situatie stupida. Se indeparta putin de cei doi ca sa o caute mai bine si observa un tufis miscandu-se. Se uita in spate spre Raizen insa era prea departe si parea sa fie atent la zisele celuilalt barbat. Kennya se apropie de tufis cu precautie, gandindu-se intens la ce ar putea fii acolo. Totul era o prostie! Cum de a ajuns ea la momentul si timpul nepotrivit tocmai langa barbatul acela. Nici nu-l cunostea, cum se putea ea sa ii para cunoscuta.
Tufisul se misca din nou, insa viperina nu-si dadea seama ce ar putea fii.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Calatoria - by Hercule Stone - 14 Nov 2008, 23:52
Re: Calatoria - by Kennya Allen - 15 Nov 2008, 00:05
Re: Calatoria - by Hercule Stone - 15 Nov 2008, 12:56
Re: Calatoria - by Raizen Isildur - 16 Nov 2008, 02:09
Re: Calatoria - by Kennya Allen - 16 Nov 2008, 02:47
Re: Calatoria - by Hercule Stone - 16 Nov 2008, 21:25
Re: Calatoria - by Kennya Allen - 16 Nov 2008, 21:55
Re: Calatoria - by Hercule Stone - 17 Nov 2008, 00:07