Bancuri
|
16 Nov 2008, 12:46
|||
|
|||
Am si eu o rugaminte daca nu va suparati ..
Nu mai puneti bancuri scarboase sau care contin cuvinte obscene ![]() Era odata un mare pirat si acest pirat se distra punând întrebari încuietoare tuturor capitanilor de pe vasele cucerite. Într-o zi, întîlneste o nava franceza si, dupa ce o cucereste, îl întreaba pe capitan: - Auzi, capitane, daca-ti dau doua pachete de tigari, tu câte ai fi în stare sa fumezi? - Unul, raspuse acesta înspaimîntat. - Mâine vei fi decapitat, raspunse marele pirat. A doua oara, piratul întâlni o nava britanica si povestea se repeta din nou: - Capitane, daca îti dau 3 sticle de whisky, tu câte ai vrea sa bei? - Doua, raspunse acesta. - Vei fi si tu decapitat, nu ai dat un raspuns corect. A treia oara, întîlnaste o nava fara drapel si, dupa ce o cucereste, întreaba de capitan, caci acesta nu a participat la lupta. Un prizonier îi spune despre capitan ca sta beat în magazia corabiei. Ducându-se acolo, piratul îi spune: - Mai capitane, sa stii ca ti-am cucerit corabia, ti-am luat comorile, oamenii tai sunt prizonierii mei... Dar capitanul: - Hîc, mai, sa stii ca-mi esti simpatic! - Uite, capitane, am aici un pachet de tigari, daca ti le dau, tu câte fumezi? îl întreba piratul. - Hîc, doua, ca am si io unul, spune capitanul, scotând un pachet din buzunar. - Bravo, capitane! Dar daca-ti dau 2 sticle de whisky, tu câte bei? - Trei, ca am si io una la mine! zice capitanul. - Da' uite ca am aici 3 neveste, cu câte ai fi în stare sa faci dragoste? Capitanul zice tacticos: - Patru. - Cum, capitane, ca sunt numai trei? - Pai nu ti-am spus ca-mi esti simpatic? Un roman, ajuns in Franta, isi ia "petit dejuner"-ul (cafea, croissant, paine, unt si marmelada) cand un francez, mestecandu-si nelipsita sa guma, se aseaza langa el. Romanul il ignora in mod vadit, dar in ciuda acestui lucru, francezul il apostrofeaza: - Voi painea o mancati toata? Romanul raspunde, prost dispus: - Evident. Francezul facand un balon cu guma: - Noi nu. In Franta mancam doar miezul. Coaja o adunam intr-un tomberon, o reciclam, o transformam in croissant si o vindem in Romania, continua, cu o strambatura insolenta. Romanul pastreaza tacerea. Francezul insista: - Voi puneti marmelada pe paine?" Romanul: - Evident. Francezul, intorcand guma intre dinti si ranjind,zice: - Noi nu. In Franta, la micul dejun, noi mancam fructe proaspete, dar punem toate cojile si ramasitele intr-un tomberon, le reciclam, facem marmelada si o vindem in Romania. Atunci, romanul intreaba: - Voi francezii faceti dragoste? - Bine-nteles! raspunde francezul cu un zambet imens. - Si ce faceti cu prez* folosite? continua sa intrebe romanul. - Le aruncam, bine-nteles. - Noi nu, conchide romanul. In Romania, le strangem intr-un tomberon, le reciclam, le transformam in guma de mestecat si le vindem in Franta. ¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸
☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻ Confucius |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Bancuri - by Alicia Isabelle Blake - 26 Oct 2008, 17:16
Re: Bancuri - by Arianna Lovegood - 26 Oct 2008, 18:22
Re: Bancuri - by Elizabeth Swann - 26 Oct 2008, 20:57
Re: Bancuri - by Rain Drop - 26 Oct 2008, 21:36
Re: Bancuri - by Ginny Malfoy - 26 Oct 2008, 21:52
Re: Bancuri - by Arianna Lovegood - 27 Oct 2008, 20:20
Re: Bancuri - by Shayera Holl - 28 Oct 2008, 13:15
Re: Bancuri - by Ginny Malfoy - 28 Oct 2008, 13:45