Sperante, despartiri, noi prieteni
17 Nov 2008, 21:09
Anny se bloca. Nici ea nu se gandise la ceea ce va fi dupa scoala. Nu o pasiona ceva in mod special, dar nici nu ii displacea vreo materie.
Un alt val de copii veni. Anny o privi pe Mary si zise tare incercand sa acopere galagia :
"Vii putin afara?"

Mary privi in jurul ei, apoi isi muta privirea la Anny si incuviinta. Fetele isi facura drum pana la scara si reusira sa se strecoare afara. Razele soarelui o ametira pe Anny pentru un moment, dar isi reveni rapid. Mintea ei reveni la intrebarea pusa de Mary. Acum ca se "lovi" de asta, incepuse sa se gandeasca serios la cariera ei desi mai avea doar 6 ani de scoala. Zambi si ii spuse :
"Momentan sunt in anul I. Mai am destul ... desi stiu ca timpul trece repede. Cred ca as vrea sa continui slujba de profesor de Potiuni la Hogwarts."

Mary paru cazuta pe ganduri in timpul in care Anny raspunse, insa reveni cu picioarele pe pamant rapid.

"Cat mai dureaza pana pleaca trenul?" intreba Anny uitandu`se la ceas.

¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸

☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻

Confucius

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Sperante, despartiri, noi prieteni - by Charlotte Ambrosine - 17 Nov 2008, 21:09