Another fresh start
18 Nov 2008, 16:01
occ: sunt de acord cu Hercule si in plus planul nostru ar trebui sa fie secret, nu? adica cei din ordin sa nu stie nimic, doar noi devoratorii. Si Stefanie, sunt de parere ca nu cu Nereida ar trebui sa ai treaba ptr ca suntem devoratori, implicit aliati, nu dusmani.....in fine treaba ta

BIC:

Planul Samanthei era bun. Distrugand pe rand ministerul si scoala, ii vom lasa fara aparare pe toti cei care se opun...si cum nici Dumbledore nu mai e sa ii conduca....minunat.
"Daca doriti sa mergeti impreuna, puteti pleca oricand." spuse Samantha catre Kennya si Nereida.
Fetele aveau sa fie legatura Samanthei cu Hogwarts. Cine ar banui doua eleve de complot cu devoratorii? Bineinteles ca nimeni. Fetele facura o plecaciune politicoasa apoi se asezara inapoi pe scaun. Aveau sa plece cand sedinta se va incheia. Nereida vroia sa vada si ce parere au restul.
Hercule arunca o privire ingrijorata catre usa. Samantha observa.
" Ce e Stone? Astepti pe cineva?"
"Poftim? Aa nu....eram totusi ingrijorat....Faptul ca eu am putut sa apar direct aici in casa inseamna ca nu are protectie. La fel de bine ar putea patrunde cineva din Minister. Avem nevoie de protectie. Cat mai multa."
"Intr-adevar...dar Ministerul ne banuieste la pamant, au alte probleme cu care sa isi bata capul momentan. Vom asigura protectia necesara la timpul potrivit. Nu putem risca acum sa ne fie detectate vrajile. Nu uitati ca multi dintre voi care nu ati ajuns la Azkaban inca sunteti pusi sub urmarire. Fii fara grija Stone, toate la timpul lor...." incheie Samantha pe un ton care dadea de inteles ca avea deja multe planuri.
Stefanie ezita o clipa apoi ii atrase atentia Samanthei.
"M-as putea infiltra eu in Minister. La urma urmei...acolo lucrez. Va pot aduce informatii zilnice despre fiecare pas al Ministrului, despre orice plan pus in actiune. Mai e si Hercule Stone...."
Samantha cugeta la vorbele spuse de Stefanie apoi dadu aprobator din cap.
"Bun...foarte bine. Dar am nevoie de discretie totala....si nu voi admite nici o greseala."

[Image: slytherin1-1.jpg]
Find all posts by this user

Messages In This Thread
Another fresh start - by Samantha Ravenclaw - 09 Nov 2008, 19:31
Re: Another fresh start - by Nereida Devon - 13 Nov 2008, 21:34
Re: Another fresh start - by Kennya Allen - 13 Nov 2008, 21:58
Re: Another fresh start - by Nereida Devon - 14 Nov 2008, 22:14
Re: Another fresh start - by Hercule Stone - 17 Nov 2008, 19:44
Re: Another fresh start - by Nereida Devon - 18 Nov 2008, 16:01
Re: Another fresh start - by Kennya Allen - 18 Nov 2008, 16:22
Re: Another fresh start - by Nereida Devon - 23 Nov 2008, 13:57