Dragostea invinge [concurs rpg]
|
18 Nov 2008, 20:51
|||
|
|||
OCC:cam intarziat...da' noh...
BIC: Bella se plimaba pe marginea lacului. Acolo ii placea sa isi aminteasca cum se cunoscuse...si primul lor sarut...langa lacul de la Hogwarst. Statea si isi amintea...zambea si plangea... 'Oare...nu stiu...oare?...ma duc sa vad'isi spuise...si fugise repede in Hambarul Bufnitelor Dupa cateva minute...veni inapoi langa lac... Avea o scrisoare in mana,scria pe ea "Anonim" 'Sa fie de la el?'se mai intreba fata Bella nu mai statuse mult pe ganduri...si o deschise rapid...rupand un colt al scrisorii...unde era continuarea de la scris. Se puse jos...si citea tinand bucata langa cealalta bucata,mai mare,apropiate,ca le poata citi. ''Salut piticot Salut,ce mai faci?...vai ce dor imi e de tine...auzi...azi trebuie sa apar la Hogwarst...ca nah...vreau sa te vad si eu...sper sa ti fie dor de mine. Te pup dulce Edward" "E de la el...si...si...si...vineeee?"intreba fata incepand sa tipe de bucurie Dar fusese intrerupta de Eliza...care venea catre ea impreuna cu Sam.. Se parea ca Elizabeth...nu era prea fericita...iar Sam se uita la ea cu blandete. ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Dragostea invinge [concurs rpg] - by Shayera Holl - 18 Nov 2008, 20:51
Re: Dragostea invinge [concurs rpg] - by Elizabeth Swann - 18 Nov 2008, 21:18
Re: Dragostea invinge [concurs rpg] - by Shayera Holl - 18 Nov 2008, 21:47
Re: Dragostea invinge [concurs rpg] - by Elizabeth Swann - 18 Nov 2008, 22:42
Re: Dragostea invinge [concurs rpg] - by Shayera Holl - 18 Nov 2008, 23:00
Re: Dragostea invinge [concurs rpg] - by Elizabeth Swann - 20 Nov 2008, 19:18
Re: Dragostea invinge [concurs rpg] - by Shayera Holl - 23 Nov 2008, 11:17
|