Dragostea invinge [concurs rpg]
|
18 Nov 2008, 21:47
|||
|
|||
"Cum poti sa spui asa ceva?...nu o sa ii treca"tipa Sam
"Nu ridica tonul..."spuse Bella foarte linistita "Tu nu ai iubitul departe...adica,nici nu stiu daca tu ai iubit,nu te vad cu nimeni pe aici"spuse Sam "Hmmm...chiar ma disperi...daca nu am aici,nu inseamna ca nu am...al meu acuma vine...si sunt obisnuita sa stau cu el departe,nu e la Hogwarst...ne vedem din paste in craciun"izbucni Bella "Da...dar tu esti obisnuita,ea nu"spuse baiatul ganditor "Ar trebui sa se obisnuiasca"zpuse cercetasa bagand hartia pe care o citise in plic "Dar...dar...nu intelegiiiii!!!!...nu cred ca...."spuse Sam...dar nu reusi sa termine,ca Bella fugise repede...si se arunca in bratele unui baiat. Isabella veni spre Sam cu acel baiat de mana "Faceti cunostinta,Edward,el e Sam,prietenul surorii mele,si Sam,el e Edward,prietenul meu"zambi fata Cei doi baiati isi daduse mana barbateste,dupa care Sam zise necajit "Poate fostul prieten al Elizei" "Sam...dute dupa ea,vorbeste cu ea,o sa reusiti sa va impacati"zambi Bella Sam merse sa o caute pe Eliza,si o gasi pe marginea unei rape.Daca privei in jos,sau cadeai de acolo,cadeai direct in lac. OCC:mama ce as mai scrie...da' oh...e prea mult ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Dragostea invinge [concurs rpg] - by Shayera Holl - 18 Nov 2008, 20:51
Re: Dragostea invinge [concurs rpg] - by Elizabeth Swann - 18 Nov 2008, 21:18
Re: Dragostea invinge [concurs rpg] - by Shayera Holl - 18 Nov 2008, 21:47
Re: Dragostea invinge [concurs rpg] - by Elizabeth Swann - 18 Nov 2008, 22:42
Re: Dragostea invinge [concurs rpg] - by Shayera Holl - 18 Nov 2008, 23:00
Re: Dragostea invinge [concurs rpg] - by Elizabeth Swann - 20 Nov 2008, 19:18
Re: Dragostea invinge [concurs rpg] - by Shayera Holl - 23 Nov 2008, 11:17
|