Thread Closed 
Dragostea invinge [concurs rpg]
18 Nov 2008, 22:42
[scroll]Ochii sunt oglinda sufletului.[/scroll]

"Elizabeth!!! Nu face asta!" spuse Sam ingrozit, fara sa mai faca vre-un pas, de teama ca ea sa nu cada.
"Sam ... promite-mi ca n-o sa pleci, ca o sa stai cu mine. Mi-e frica, Sam. Mi-e frica fara tine ... si pentru tine!" spuse Elizabeth, intorcandu-se cu fata la iubitul sau.
Baiatul era palid si transpirat. Ochii lui caprui reflectau teama din sufletul sau. Avea privirea aceea, cand incerca sa spuna ca totul va fi bine, cand ii incuraja pe ceilalti, dar de fapt si el se temea. Inainta usor, uitandu-se bland in ochii fetei.
"Iti promit. Da-mi mana si hai sa vorbim."
Elizabeth se dadu un pas in spate, fara sa-si dea seama ca e pe marginea prapastiei. Sam se arunca la timp si o prinse de mana, iar fata atarna deasupra lacului, tinandu-se strans de mana prietenului ei.
"Tine-te bine!" striga Sam.
"Sam, n-am vrut sa fac asta! Am crezut ca te voi convinge sa ramai."
"Da-mi si cealalta mana!" spuse baiatul, ingnorand cuvintele viperinei.
Inainte ca Elizabeth sa poata sa-l prinda mai bine, mana ii aluneca din stransoarea lui Sam, care ramase cu inelul iubitei sale in palma. Dupa doua secunde, se arunca in lac. Apa rece ca gheata ii invineti rapid fata, dar nu-i pasa. Ii pasa numai de Elizabeth. Se scufunda in adancuri, printre alge verzi si pestisori, pana ce dadu de fata. O lua in brate si o duse la suprafata. Innota cu ea pana la mal, unde ii asteptau Bella si prietenul ei.
"E bine?" spuse cercetasa ingrijorata, in timp ce il ajuta pe Sam sa o scoata din apa.
Baiatul tremura din toate incheieturile, dar parea sa nu simta nimic. Se apleca peste fata, ii deschise putin buzele si o saruta. Aceasta tusi de cateva ori si se trezi.
"Sam...?" zise Elizabeth.
"Sunt aici. Sunt langa tine, iubita mea."
"Te iubesc!" sopti fata.
Sam o saruta din nou. Buzele lor se unira ca doua lipitori si pareau ca nu mai vor sa se desparta niciodata. Din cand in cand, se vedea cum limbile lor se impreuneaza, se ating si se joaca intr-o incapere calda.

[img(450px,250px):]http://i36.tinypic.com/2pzfwc3.jpg[/img]

Slytherin rullez!
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: Dragostea invinge [concurs rpg] - by Elizabeth Swann - 18 Nov 2008, 22:42

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Povesti langa lac ( Concurs RPG ) Charlotte Ambrosine 37 5,319 19 Nov 2008, 21:18
Last Post: Hermione McGonagall
  Soapte.. [x] [Concurs] Denis D. Diggory 5 1,335 07 Nov 2008, 23:03
Last Post: Ginny Malfoy