Paaartyyyy !
|
19 Nov 2008, 13:19
|||
|
|||
"Anny vin eu."spuse Hermione ingrijorata."Ce dumnezeu ai baut?"
"Aaaa niste wisky-foc.De ce?"spuse Anny destul de incoerent. "Aaa am intrebat.Nu ca ai fi beata sau asa ceva."spuse Hermione ironica."Doar ca Dumbledore a spus clar ca elevii nu au voie sa bea o astfel de bautura.Este doar pentru profesori!" "Stiu,dar Kennya...." "Las-o pe Kennya.Ea rezista.Este mai mare si are un organism mai bun decat al tau." Fetele ajunsera la baie.Hermione ramasese la chiuvete,iar Anny intrase in WC.Iesise de acolo dupa vreo jumatate de ora aratand ingrozitor. "Cred ca o sa ma duc sa ma culc!"spuse Anny. "Am sa te duc in Camera fetelor." Hermione o lua de dupa umeri pe Anny si o duse in camera.Ii dadu o pastila,apoi fata adormi.Hermione se intoarse in Marea Sala. "Se simte bine prietena ta?"intreba Kennya cand o observa pe Hermione. "Nu prea.Ii este rau.De..." "Lasa ca va fi bine,cred!" "Nu stiu ce sa spun!Nu prea agreaza alcoolul.Hai sa bem ceva!" Hermione isi lua o sticla de berezero,iar lui Kennya ii dadu un pahar de wisky-foc.Fetele ciocnira in cinstea lui Dumbledore. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|