When you were small
|
19 Nov 2008, 20:46
|||
|
|||
Ginny, si eu am fost pe pragul mortii .. dar nu in maternitate. Am avut pe la cateva luni laringita si a fost destul de grav .. ma rog .. oamenii de atunci erau niste incompetenti.
Si stai linistita ca nici eu nu am prieteni la scoala ... dar am o colega cu care stau si mi`e de ajuns Cand ne enervam de facem proaste si ne trece, fara complicatii Stefanie, si eu am avut probleme grave cu mancarea Eram foarte slaba, si ma indopau toti .. dar eu aruncam mancarea pe dupa toate dulapurile Wow .. ce scumpa erai imi vine sa te trag de obrajii aia Asa imi faceau mie toate babele plus un "Wow .. ce frumoasa e" :-@ iar mie imi venea sa le dau cu ceva in cap Nici mie nu prea`mi plac fustele. Dupa ce baietii sunt tampiti .. toate fetele din clasa evita sa poarte fuste Carume, si eu am o poza jumatate-nud =)) ![]() De abia astept sa vad poze cu voi ![]() ¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸
☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻ Confucius |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|