O calatorie in lumea sportului
|
22 Nov 2008, 00:26
|||
|
|||
"KENNYAAA!" se auzi un racnet de se cutremurau peretii.
"Domnisoara!!" spuse Walter disperat. Ginny isi facu loc prin multime si sari peste Kennya, care nici nu mai putea rasufla. "Am hotarat sa nu il iau cu mine pe Lordul Smoala. Ma rog, de fapt incepea Lacrimi de iubire si .." "LACRIMI DE IUBIRE???" racnira in cor mai mult de jumatate din cei prezenti in muzeu. "Mai ince - !" incepu ghidul. "AOLEEEU!!" tipara mai multi si incepura sa fuga spre locuintele lor, sa se uite la telenovela. "Zeu al Hartiei Igienice, da'mi putere!" spuse Walter aproape lacrimand. "Hahalino.. am vazut o sala cula spre vest. Are chestii mari, vitrine mari, maturi umplute cu mustar.." Din doi timpi si trei stelute cele doua erau acolo [gratie vantului tras de Ginny]. Erau singure in incaperea inalta si slab luminata. Parca erau intr'o pestera. Candelabrul insusi parea o bucata mare de calcar, cu o lumanare inalta ce palpaia. La intrare erau agatate de un suport, pe perete, mai multe torte stinse. Kennya si Ginny luara cate una si le aprinsera. Acum se observa mai bine asemanarea cu o pestera. Sala era mult mai lunga - de forma unui tunel. De jur imprejur erau vitrine cu maturi foarte vechi, din Preistorie. Ginny se apropie incet de una din vitrine. Dincolo de geamul din sticla era o matura care isi merita numele de "Vechimea Plutitoare", caci era foarte veche, facuta din lemn si paie. Pe o tablita de langa ea scria: Vechimea Plutitoare. A fost inventata acum aproximativ 12 milioane de ani. Nu poate zbura, si se inalta la pana un metru de sol - cam ca o matura moderna pentru vrajitori mici. Alta matura era facuta din fier, cu mici crestaturi. Alta era ceva mai recenta, din lemn si crengute foarte, foarte mici, care se inalta pana la aprozximativ trei metri de sol. Una era toata dintr'o sarma inconjurata de panza, care nu putea zbura sau pluti de loc, in schimb facand giumbuslucuri prin aer. "Kennya.. nu vad nici'o matura pe gustul meu!" spuse Ginny suparata. "Si nici n'am luat biscuiti cu mine." Kennya nu raspunse. Se indrepta spre o scobitura mai adanca a 'tunelului'. Intinse mana si ciocani putin. Nu se auzi nimic, si pe ea o dureau degetele. Hotarata sa renunte, se intoarse, parul ei atingand foarte putin peretele pesterii si pur si simplu, lipindu'se acolo. "Au!" zise viperina enervata, miscand bagheta pentru a'si elibera suvitele. Pipai cu mana locul respectiv. Era lipicios si parca masca o intrare.. "Ginny, vino putin!" Astropufa, care holba ochii la o matura in forma de biscuite, se intoarse, zicand: "Ce es - AAA!!" Ginny calcase pe o capcana. Se prabusi intr'un fel de gaura adanca de doi metri. Incerca sa se ridice, masandu'si capul, care o durea ingrozitor. "Asta e chiar o sala a muzeului?" spuse ea, urcandu'se pe un bolovan, incercand sa apuce marginile gaurii. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
O calatorie in lumea sportului - by Kennya Allen - 16 Nov 2008, 04:04
Re: O calatorie in lumea sportului - by Ginny Malfoy - 22 Nov 2008, 00:26
Re: O calatorie in lumea sportului - by Jenny Spring - 07 Dec 2008, 00:28
Re: O calatorie in lumea sportului - by Sharma Josephine - 19 Jan 2009, 20:08
Re: O calatorie in lumea sportului - by Roland Delaney - 24 Jun 2009, 21:13
Re: O calatorie in lumea sportului - by Ginny Malfoy - 24 Jun 2009, 21:36
Re: O calatorie in lumea sportului - by Roland Delaney - 24 Jun 2009, 21:50
Re: O calatorie in lumea sportului - by Ginny Malfoy - 25 Jun 2009, 18:49