!! Materii inventat !!
22 Nov 2008, 16:48
Mi se pare aiurea.
Okey, se poate, cateva lectii legate doar de chestii din Harry Potter.. Dar restul?
Doar nu se sterg orele pe care le'ai facut, pentru a o lua de la capat, nu?
Ca nu exista multe lucruri in Hp..
Uite, legat de Ierbologie de exemplu. Singurele plante care imi vin in minte.. Bubotuburile, Matraguna.. La potiuni - PoliPotiunea, Felix Felicis, Veritaserum, Amotentia [parca..] si altele nu mai imi amintesc. La Aparare contra Magiei Negre, parca s'au studiat Fluidemii, Bongii, Palariile Rosii, Oamenii Lup, zanele alea despre care nu s'a spus mai nimic [de pe vremea lui Lockhart], vrajile NonVerbale.. trebuie sa inventezi, ce naiba. Nu te chinui acolo sa faci 3 lectii despre acelasi lucru, pentru a face mai multe ore.
" Adica mi se pare aiurea si plictisitor,sa "invatam" elevii lucruri care nici macar in harry potter nu exista. " Ce este aiurea si plictisitor este sa te numesti profesor si sa nu predai mai nimic. Si ceea ce predai sa fie ceea ce stie toata lumea, lucruri luate din Harry Potter. De ce sa nu completezi tu lectiile care nu au fost descrise? Ca nu au fost ore doar cu chestiile precizate in carte. De ce sa apara in Hp? Asta nu inteleg. Autoarea nu le putea face pe toate. Acum, daca esti lenes, poti sa iei pur si simplu din carte, fara sa gandesti nimic. Este mult mai interesant sa predai lectii inventate, sa para totul ca se petrece cu adevarat la Hogwarts, ca membrii sunt elevi vrajitori si trebuie sa invete si sa'si faca temele etc..
Nu spune nimeni sa predai chestii care nu au legatura cu materia predata. Cum adica "plante fara sens"? Tot sunt plante, tot au legatura cu Ierbologia! Important e ca materia 'predata' de tine sa aiba legatura cu magia, in functie de ce domeniu [ Potiuni, Ierbologie, Transfigurari, Astronomie etc] - sau, in cazul materiilor ca Studiul Incuiatilor, sa aiba legatura cu viata non-magica..
Nu vad nimic rau in a inventaSmile face totul mai interesant.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
!! Materii inventat !! - by Edward Kiranov - 22 Nov 2008, 13:43
Re: !! Materii inventat !! - by Ginny Malfoy - 22 Nov 2008, 16:48
Re: !! Materii inventat !! - by Edward Kiranov - 22 Nov 2008, 16:54