Thread Closed 
Concurs-Lumea magicã
22 Nov 2008, 19:08
Lumea mea magica
Lumea mea magica este un loc deja cunoscut mie, un loc minunat unde ma refugiez deseori.
Cand sunt suparata, strazile magice ma linistesc mereu. Ele sunt lungi, incadrate de multe flori parfumate si pomi infloriti. Desi nu sunt populate, strazile emana bucurie prin coloritul ce le inconjoara. Libertatea lor, aerul mereu proaspat si lumea vesela ce le colinda tacit in permanenta sunt inconjurate de o caldura care poate proveni doar de la iubirea profunda.
Pe marginea strazilor, din cand in cand mici magazine apar in peisaj infrumusetandu`le. Deseori cand sunt in aceasta lume a visarii, ma plimb prin parcurile pline de vegetatie. Un parfum placut imbratiseaza totul, indemnandu`te sa nu te mai trezesti niciodata din visare. Parcurile au fantani arteziene ce te incanta cu jocul apei. Aici copii isi dezlantuie sperantele si uita de tot, dedicandu`se doar jocurilor si zambetelor fericite.
In lumea mea, exista si scoli, desigur. V`am luat prin surprindere, stiu.
Desi imi doresc timp liber ca oricine care e normal cu capul, stiu ca scoala ne construieste viitorul pas cu pas si nu avem nicio valoare fara scoli. Fara computer, fara tv … asta`i viata? Va asigur ca nu.
Asadar, scoala mea este o cladire mareata, frumos colorata, care inspira incredere, siguranta si veselie. Orele sunt mai usoare, fara teme multe, iar asta inseamna mai mult timp pentru facutul prietenilor. Profesorii nu sunt obsedati de bani, ci isi doresc doar sa ne invete lucruri bogate in informatii folositoare.
Scoala contine multe laboratoare moderne, biblioteci si sali de clasa pentru ajutarea copiilor la temele practice care sunt foarte dese.
Biblioteca este spatioasa si contine foarte foarte multe carti, in special literatura S.F. . Acolo poti gasi mereu un loc linistit, unde te poti relaxa citind o lectura usoara sau pentru scoala.
In lumea mea nu exista ministrii dezaxati, asadar nici teze unice sau altfel de examene.
Cred ca am inceput sa visez prea mult ... din pacate si realitatea ma asteapta ...

¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸

☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻

Confucius

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Concurs-Lumea magicã - by John Weasley - 22 Nov 2008, 17:47
Re: Concurs-Lumea magicã - by Charlotte Ambrosine - 22 Nov 2008, 19:08
Re: Concurs-Lumea magicã - by John Weasley - 20 Dec 2008, 18:35
Re: Concurs-Lumea magicã - by Alina Potter - 21 Dec 2008, 18:43
Re: Concurs-Lumea magicã - by Sharma Sanara - 18 Jan 2009, 15:32
Re: Concurs-Lumea magicã - by John Weasley - 18 Mar 2009, 21:15
Re: Concurs-Lumea magicã - by Sharma Sanara - 19 Mar 2009, 10:17

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  ~Concurs Previziuni despre viitor~ Rosalie Vivienne Alden 4 1,440 07 Nov 2010, 00:34
Last Post: Rosalie Vivienne Alden
  Concurs HTML (aprobat de Kennya) Katya Sokorov 9 2,441 14 Sep 2010, 15:13
Last Post: Bell Evans
  Concurs-Prima mea zi la Hogwarts Myriam Sowdware 6 1,958 28 Aug 2010, 16:45
Last Post: Michaela Weigel
  Concurs RPG partea a treia Kennya Allen 4 1,592 15 Mar 2010, 12:05
Last Post: Guest
  Concurs RPG Partea a Doua Kennya Allen 36 5,601 13 Sep 2009, 15:34
Last Post: Briana Brighton
  Concurs RPG Kennya Allen 88 11,551 09 Apr 2009, 09:28
Last Post: Kennya Allen
  Concurs-scoala de magie John Weasley 11 2,482 20 Nov 2008, 22:00