Dragostea invinge [concurs rpg]
|
23 Nov 2008, 11:17
|||
|
|||
Si Bella si Edward isi faceu vecul pe acolo...dar ei preferau sa se ridice de la masa.
Se duse langa lac,locul unde se sarutase prima si prima data[cum spuneam...nu am chef sa fac o alta poveste de dragoste...adica atunci cand imi spune ca ma iubeste etc etc etc...vreau sa fie exact povestea Shayerei cu a lui Cedric...daca nu o stiti...nush ce sa va zic]. "Ce frumos e aici"zambi Edward "De ce nu vi aici?...la Hogwasrt?"intreba fata "Sunt ultimul an...nu mai am pentru ce sa vin...o sa termin la Durmstrang...siiii...lasa...o sa fie bine...poate o sa ma angajez la Hogwarst"spuse baiatul "What?...tu?...sa te angajezi aici?...nici vorba...dute sa fati un viitor..la ce sa ma astepti pe mine?...eu una...mai am...si...nu conteaza...tu asculta-ma"izbucni fata "Poi...stiam eu ca o sa zici asta..."dute si fati un viitor"...stiam ca o sa zici asta...de aia nu am mai zis nimic"spuse Edward Bella facu o fata foarte nervoasa...si se ridica usor...si ii intoarse spatele baiatului...dupa care poti singura pe malul lacului...cu Edward langa ea...dar tacand. ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Dragostea invinge [concurs rpg] - by Shayera Holl - 18 Nov 2008, 20:51
Re: Dragostea invinge [concurs rpg] - by Elizabeth Swann - 18 Nov 2008, 21:18
Re: Dragostea invinge [concurs rpg] - by Shayera Holl - 18 Nov 2008, 21:47
Re: Dragostea invinge [concurs rpg] - by Elizabeth Swann - 18 Nov 2008, 22:42
Re: Dragostea invinge [concurs rpg] - by Shayera Holl - 18 Nov 2008, 23:00
Re: Dragostea invinge [concurs rpg] - by Elizabeth Swann - 20 Nov 2008, 19:18
Re: Dragostea invinge [concurs rpg] - by Shayera Holl - 23 Nov 2008, 11:17
|