Thread Closed 
Dragostea invinge [concurs rpg]
23 Nov 2008, 11:17
Si Bella si Edward isi faceu vecul pe acolo...dar ei preferau sa se ridice de la masa.
Se duse langa lac,locul unde se sarutase prima si prima data[cum spuneam...nu am chef sa fac o alta poveste de dragoste...adica atunci cand imi spune ca ma iubeste etc etc etc...vreau sa fie exact povestea Shayerei cu a lui Cedric...daca nu o stiti...nush ce sa va zic].
"Ce frumos e aici"zambi Edward
"De ce nu vi aici?...la Hogwasrt?"intreba fata
"Sunt ultimul an...nu mai am pentru ce sa vin...o sa termin la Durmstrang...siiii...lasa...o sa fie bine...poate o sa ma angajez la Hogwarst"spuse baiatul
"What?...tu?...sa te angajezi aici?...nici vorba...dute sa fati un viitor..la ce sa ma astepti pe mine?...eu una...mai am...si...nu conteaza...tu asculta-ma"izbucni fata
"Poi...stiam eu ca o sa zici asta..."dute si fati un viitor"...stiam ca o sa zici asta...de aia nu am mai zis nimic"spuse Edward
Bella facu o fata foarte nervoasa...si se ridica usor...si ii intoarse spatele baiatului...dupa care poti singura pe malul lacului...cu Edward langa ea...dar tacand.

Kiss Va adoricesc Kiss
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: Dragostea invinge [concurs rpg] - by Shayera Holl - 23 Nov 2008, 11:17

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Povesti langa lac ( Concurs RPG ) Charlotte Ambrosine 37 5,344 19 Nov 2008, 21:18
Last Post: Hermione McGonagall
  Soapte.. [x] [Concurs] Denis D. Diggory 5 1,342 07 Nov 2008, 23:03
Last Post: Ginny Malfoy