1st Duel
|
23 Nov 2008, 19:57
|||
|
|||
OOC.
Quote:In acelasi timp, v-as ruga sa incercati sa nu scrieti in locul altora. De ce? Pentru ca atunci cand va duelati, cineva ar putea scrie in locul vostru ca primiti cu "Imperio" si ca va apucati de dansat. Nu v-ar placea, nu? N-ati citit, nu? Quote:iar acum vraja o lovi si pe Hermione G. in piept,cazand la randul ei. Quote:Hermione R. ramasese in stana de piatra. [...] Bagheta adversarei zbura cat colo,iar Hermione McGonagall castiga duelul. Merlin! De unde sti, Hermione Ginny Weasly, ca Hermione McGonagall nu s-ar fi protejat? Am zis sa nu scrieti in locul altuia vrajile. La fel as fi putut scrie si eu ca dintr-odata mi-am scos bagheta si v-am omorat pe amandoua. La fel si la Hermione McGonagall, de unde sti ca cealalta Hermione nu s-ar fi protejat? Si tot Hermione McGonagall, n-ai cum sa te declari asa usor invingatoare. Plus ca esti doar I, deci m-as mira sa sti tu vraja "Pietrificus Totalus". Harry invata "Expeliarmus" si de-astea, iar tu le sti pe cele din anul V. Nu vreau sa par rautacioasa, nu am zis-o din rautate, doar ca ma deranjeaza daca nu cititi regulamentul. Nu dau niciun punct. Topic Closed. ![]() Si esti doar prea sus sa te mai aud Prea sus sa-ti simt parul ud Mult prea sus sa te mai vad Dar esti doar prea sus sa iti mai zambesc Prea sus sa te mai gasesc Mult prea sus dar nu-ndeajuns Sa nu te mai iubesc. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
1st Duel - by Stefanie A. Frauke - 22 Nov 2008, 15:14
Re: 1st Duel - by Hermione McGonagall - 22 Nov 2008, 18:41
Re: 1st Duel - by Ginny McGonagall - 22 Nov 2008, 18:47
Re: 1st Duel - by Hermione McGonagall - 22 Nov 2008, 18:50
Re: 1st Duel - by Ginny McGonagall - 22 Nov 2008, 18:54
Re: 1st Duel - by Hermione McGonagall - 22 Nov 2008, 19:00
Re: 1st Duel - by Stefanie A. Frauke - 23 Nov 2008, 19:57
|