Thread Closed 
Descrierea spiridusilor nostri
23 Nov 2008, 21:40
Spiridusa mea se numeste Pinky si are numai 1 anisor. Ea este orfana si am luat`o pentru a o ingriji, in niciun caz pentru a o pune la treaba. Ea este tratata ca un copil, caci de fapt, asta este si ea, din moment ce stim ca are un suflet si sentimentele`i proprii.

Hrana este preparata de mine, iar uneori ma ajuta si ea. Este hranita cu mancare normala, potrivita pentru varsta ei, iar hainele sunt haine de copii, dar potrivite pentru ea. Este mereu curata si ingrijita si este invatata sa aibe grija de aspectul ei asa cum stie si se pricepe mai bine. Ii place foarte mult sa se joace si are colectia ei proprie de jucarii fermecate, care in niciun fel nu este periculoase si nu are cum sa se raneasca in timp ce se joaca. Ii place sa viziteze locuri noi, iar prin urmare de 2 ori pe saptamana vizitam muzee, ne ducem la Vajthat s.a.

A refuzat sa aibe o casa a ei, asadar locuieste in casa cu mine, dar are patutul ei, camera ei cu dulapuri si lucruri. Nu este niciodata obligata sa faca ceva, sa lucreze sau orice altceva.

Nu ii este interzis sa isi foloseasca magia si i`am permis sa o utilizeze cand vrea.
Ma trateaza ca prietena ei, in niciun caz ca pe o stapana.

¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸

☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻

Confucius

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: Descrierea spiridusilor nostri - by Charlotte Ambrosine - 23 Nov 2008, 21:40

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Drepturile spiridusilor de casa Briana Brighton 14 2,746 07 May 2011, 23:08
Last Post: Melisse Y. Carter
  Petrecerea spiridusilor(cu intarziere,dar merge :)) ) Ginny Anne Alden 2 1,170 10 Nov 2010, 01:18
Last Post: Bella Emily Rose
  S.P.A.S. - Societatea pentru ajutorarea spiridusilor Kennya Allen 19 2,680 25 Aug 2009, 17:56
Last Post: Briana Brighton