Descrierea spiridusilor nostri
|
24 Nov 2008, 01:13
|||
|
|||
Si eu am o spiridusa .Se numeste Jenny. Are 2 anisori. Este harnica si cuminte.E frumoasa si stie sa aiba grija de aspectul ei.Noi nu o lasam sa trandaveasca pentru ca nu e bine(si eu cred asta) si nici ea nu vrea sa fie lenesa.Ne ajuta cand o lasam noi.De exemplu cand vrea sa-si spele farfurioara cand mananca sau canita cand bea(sub supravegherea mea ca sa nu se taie).Mananca cu noi. Are camera ei de joaca si mereu vrea sa ma joc cu ea si jucariile ei(iar cele facute de mine sunt preferatele ei).Doarme in camera cu mine si am invatat-o sa se comporte frumos si in familie si pe strada.Cand are nevoie de haine ii cumparam si are doua-trei perechi de incaltaminte care le ingrijeste bine.Mereu cumparam altele cand raman mici.
Ea e tare cuminte si ma crede cea mai buna prietena a ei care imi poate spune totul ^_^.Are multa incredere in mine. Pooop de la noi Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Drepturile spiridusilor de casa | Briana Brighton | 14 | 2,745 |
07 May 2011, 23:08 Last Post: Melisse Y. Carter |
|
Petrecerea spiridusilor(cu intarziere,dar merge :)) ) | Ginny Anne Alden | 2 | 1,170 |
10 Nov 2010, 01:18 Last Post: Bella Emily Rose |
|
S.P.A.S. - Societatea pentru ajutorarea spiridusilor | Kennya Allen | 19 | 2,680 |
25 Aug 2009, 17:56 Last Post: Briana Brighton |