Thread Closed 
Descrierea spiridusilor nostri
24 Nov 2008, 23:29
Si eu am o spiridusha foarte amabila si draguta numita Terra ,care este la Conacul familiei Potter.Are un metru ,4 anishori,par putin carliontat si este imbracata cu rochitele mele care mi-au ramas mici.
Suntem foarte bune prietene si discutam mai mereu cand sunt in vacante si nu are si ea treaba .Arata mult mai ingrijit la fata decat Dobby,pentru ca am facuto cu multe creme si pielea ei este mereu fina si neteda.Nu este foarte slabuta,este asa si asa,pentru ca noi ii dam de mancare de trei ori pe zi !Sta cu noi la masa de cele mai multe ori,iar atunci cand mai are treaba (are o obsesieToungeana nu termina nu se opreste) ,ii duc eu tava cu papa in camera si o cana cu ciocolata calda.
Are camera ei prorpie ,cu pat,dulap,trei geamuri,multe sertare cu haine ,biblioteca cu carti si dulapior pe care il umplu de clee mai multe ori cu dulciuri !
In familie este considerata ca o membra.Nu o punem neaparat la treaba ,poate numai cand chiar este ceva hiar jegos.In rest ii place sa observe ea si sa faca curatenie pe cat crede ea de cuviinta.Nu ea face mancarea ,mama o face .

[Image: 23ib095.jpg]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: Descrierea spiridusilor nostri - by Deea Potter - 24 Nov 2008, 23:29

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Drepturile spiridusilor de casa Briana Brighton 14 2,746 07 May 2011, 23:08
Last Post: Melisse Y. Carter
  Petrecerea spiridusilor(cu intarziere,dar merge :)) ) Ginny Anne Alden 2 1,170 10 Nov 2010, 01:18
Last Post: Bella Emily Rose
  S.P.A.S. - Societatea pentru ajutorarea spiridusilor Kennya Allen 19 2,680 25 Aug 2009, 17:56
Last Post: Briana Brighton