Paaartyyyy !
|
26 Nov 2008, 20:22
|||
|
|||
Anny nu avea stare. Desi era inca ametita, decise sa se reintoarca in Sala Mare si sa continue, chiar si fara sa mai bea. In pat nu putea sta, caci avea impresia ca era cutremur, iar daca mergea, totul nu mai arata atat de rau.
Se parea ca ceilalti o observara din nou. Anny rase si se indrepta catre ei. Rochia era la fel ca mai inainte pe ea, iar parul de asemenea. Anny privi grupul care se inmultise destul de mult. "Wow .. chiar atat de mult am lipsit? Buna Daria, Rain .. si restul" zambi fata. Hermione parea ca mai are putin si o ia la bataie pe Anny. "Hermione .. aaaa... nu`mi mai este atat de rau. O sa imi revin pe parcurs .. serios !" adauga astropufa vazand ca Hermione nu credea mai nimic din ce se chinuia ea sa urle peste muzica. Privi ringul acela si era plin de elevi care dansau fericiti. Anny se aseza si se simtea mult mai bine decat mai devreme. ¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸
☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻ Confucius |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|