Paaartyyyy !
|
26 Nov 2008, 22:17
|||
|
|||
"Ttttt!Nu pot sa cred ca nu te-ai culcat."spuse Hermione suparata.
"Ti-am spus!Deja ma simt mai bine."spuse Anny de jos."Dar de ce imi era atat de rau?" "Ai mai baut wisky-foc pana acum?"intreba Kennya care aparu si ea de undeva de pe ringul de dans. "Nu."raspunse ferm Anny. "De-asta.Primul pahar de wisky-foc intotdeauna provoaca rau!"spuse Kennya. "Aaaa.Nu stiam!"spuse Anny. "Nici eu!"raspunse si Daria,de undeva din colt. "Ai aflat acum!"spuse Kennya cu raceala. "Ken!"o striga Hermione si ii arunca o privire cu subinteles."e presupunea ca Viperinii de acum sunt buni cu ceilalti colegi!" "Da,dar totusi sunt o Viperina.Eu tot tin cu Cap-de-Mort."spuse Kennya. Daria cand auzi numele se ridica atat de tare incat ii cazu scaunul,apoi o lua la fuga si iesise val-vartej din Marea Sala.Fetele ramasesera inmarmurite. "Ce are?"intreva Kennya uimita. "Poate nu suporta acest nume!"spuse Anny."Poate nu este ca noi!O fi suferit vreo pierdere datorita lui Cap-de-Mort." "Este fata lui Dumbledore,Anny."spuse Hermione. "Da?"intreba Anny si Kennya in cor. "Da.Nu prea cred eu ca ar fi putut suferi vreo pierdere de-a lui Cap-de-Mort."spuse Hermione. "Da...."spuse Anny cu privirea in pamant. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|