Dorinta
|
01 Dec 2008, 23:49
|||
|
|||
Pe usa intra tot Hermione.Nu vroia sa plece din acea camera.Alergase pana in clasa,dar profesorul o trimise inpoi deoarece trebuia sa plece.
"Imi pare rau,domnisoara McGonagall,dar trebuie sa plec de urgenta.Poftim tema!Multumesc pentru efortul depus!"spuse profesorul inainte sa plece.Era totusi fericita ca nu mai facusera ora.Vroia sa stea in Camera Trofeelor sa le admire,sa descopere istoria acelei scoli misterioase,care parca mai are ceva de spus.Inca isi mai arata magia care o face misterioasa. In sala se intalni tot cu Anny.Fata era uimita si nedumerita.O intreba cum de se intoarse totusi atat de repede. "Aaa...pai domnul profesor a plecat de urgenta si m-a trimis inapoi sa aduc trofeul.Ciudat nu?" Anny o aproba.Nu ii statea in fire profesorului sa plece de la ora si totusi. "Poate avea o treaba importanta!"spuse fetele in cor. Hermione se duse si puse trofeul inpoi in raft,desi ii cam trebui ceva pana gasi totusi locul liber al trofeului. "Offff!Mare mai este camera aceasta!"spuse Hermione dupa ce termina. "Este nu!As vrea sa am timp sa le vad pe toate!"spuse si Anny aprobatoare. Fetele incepura sa se plimbe.Vazura multe trofee interesante,multe chiar ale lui Dumbledore si ale profesoarei McGonagall. "Uau!Nu este de mirare ca sunt niste profesori minunati.Au fost buni si ca elevi!"spuse Hermione intr-un final. "Ti-ar placea sa ai si tu trofeul aici?"intreba Anny. "Da.Este unul dintre visele mele in legatura cu scoala.Ar fi minunat!Tu?" "Si mie mi-ar placea.Ar fi frumos ca cei mici sa vina si sa admire trofeul meu!"spuse Anny visatoare. Se suna de iesire.Fetele plecara si ele din camera discutand.Se dusera in Camera de Zi pentru a-si lua si Anny ghiozdanul,apoi se dusera in gradina micuta din castel.Aerul rece si proaspat le curatau plamanii umpluti de praf din Camera Trofeelor.Se mai consultara la o tema,mai vorbira putin intre ele,apoi se suna iar si fetele plecara la ore in directii diferite. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Dorinta - by Charlotte Ambrosine - 31 Oct 2008, 21:55
Re: Dorinta - by Hermione McGonagall - 01 Nov 2008, 14:12
Re: Dorinta - by Charlotte Ambrosine - 01 Nov 2008, 15:18
Re: Dorinta - by Hermione McGonagall - 01 Nov 2008, 16:26
Re: Dorinta - by Charlotte Ambrosine - 01 Nov 2008, 16:47
Re: Dorinta - by Hermione McGonagall - 01 Dec 2008, 23:49
Re: Dorinta - by Charlotte Ambrosine - 25 Dec 2008, 20:40
Re: Dorinta - by Kennya Allen - 24 Jan 2009, 13:05