Lupta prentru Dumbledore
|
02 Dec 2008, 00:17
|||
|
|||
"Expeliarmus!"tipa Ginny , aruncand bagheta lui Jade la vreo doi-trei metrii departare.
"Ah, ce nashpa, data trecuta am reusit sa arunc pana la cinci metrii bagheta ta!!" "Cand..?"intreba Jade, nedumerita. "Ehe, ce vis frumosss...Leonardo DiCaprio al meu!"spuse Ginny, uitandu-se in gol. "Gata, sa nu ne mai prostim atata!"tipa Nereida, foarte serioasa. Observa totusi, stupefiata, ca nu o asculta nimeni. "Ah, am avut si eu un vis asemanator, insa avea si ponei pe acolo..!!!"rase Ada, incercand sa o dea pe Ginny mai incolo, fata ramanand neclintita visand ca ar putea murii la 100 de ani impreuna cu Leonardo DiCaprio, pe Titanic. "Bun, atunci hai sa incepem cu vraja de levitatie!!"spuse June, hotarata. Si asa exersara pe cateva perne, care levitau cateodata pe capetele fetelor. "Si acum...?"intreba Jade. Insa camera se preschimba deodata intr-o padure amazoniana, insorita si plina de fiare salbatice. "Bun, cine s-a gandit la asta, este dus rau cu capul!"tipa Nerida, ferindu-si parul de o maimuta feroce, gata-gata sa-i ia parul drept o banana. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
...Armata lui Dumbledore... | Hermione Anne Granger | 21 | 5,771 |
29 Dec 2008, 17:35 Last Post: Daria Dumbledore |
|
ANTI-DUMBLEDORE | rea-credinta | 15 | 4,521 |
25 Sep 2008, 15:17 Last Post: Kennya Allen |