O excursie in camera oglinzii
|
04 Dec 2008, 10:57
|||
|
|||
OOC
![]() BIC:-Nu s-a intamplat nimic.Doar a cazut aceasta oglinda,mai bine m-ati ajuta s-o pun pe picioarele ei,zise Isabelle. Cand o ridicara,fetele constatara ca nu a patit nimic. -Si pana la urma,cum ai gasit-o,Isabelle?intreba din nou Chloe. -Pai m-am dus sa vorbesc un pic cu domnul director Dumbledore.Apoi,m-a invitat la bucatarie ca sa bem o cafea.Am acceptat.Si,dupa ce ne-am baut linistiti cafeaua vorbind despre una si despre alta,m-am dus sa imi iau haina de la cuier,pentru a pleca spre casa.Atunci,am vazut usa acestei clase intredeschisa si m-am gandit sa intru sa privesc un pic.Domnul director a intrat cu mine.Am vazut aceasta oglinda mare si frumoasa,iar domnul director mi-a zis ca este Oglinda lui Erised.Si eu am invatat despre ea in anul IV,cand eram la Hogwarts.Chiar nu stiu de unde stiti voi de Oglinda lui Erised,dar ma rog.Apoi,mi-am luat haina si am gasit un pretext ca sa vin in Camera Astropufilor si sa iti dau de veste,Chloe.Asa ca i-am zis domnului director: -Nu va suparati,as putea merge in Camera Astropufilor,sa o salut pe nepoata mea,Chloe? -Desigur.Mi-a raspuns domnul director. Apoi am ajuns in Camera,si ti-am zis tie,dar in timp ce inchideam usa s-a trezit si Hermione.Asa ca am luat-o si pe ea.Si de aici cred ca stii ce s-a intamplat. -Aaaaa,zise Chloe.In regula.Dar mai bine am innopta aici.Daca ne prinde Filch? -Stati linistite,sunteti cu mine.Ati uitat ca lucrez la Minister?Filch are respect pentru persoanele care lucreaza acolo. ![]() Speranta moare ultima! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Secretul Oglinzii | Georgia Harris | 16 | 4,012 |
17 Jan 2012, 20:21 Last Post: Julieta D. Thibault |
|
Sanara in camera oglinzii lui Erised | Sharma Sanara | 7 | 2,355 |
22 Apr 2009, 09:09 Last Post: Sharma Sanara |