O excursie in camera oglinzii
04 Dec 2008, 10:57
OOCToungelease in rpg spuneti-mi Isabelle.Nu Alicia.

BIC:-Nu s-a intamplat nimic.Doar a cazut aceasta oglinda,mai bine m-ati ajuta s-o pun pe picioarele ei,zise Isabelle.
Cand o ridicara,fetele constatara ca nu a patit nimic.
-Si pana la urma,cum ai gasit-o,Isabelle?intreba din nou Chloe.
-Pai m-am dus sa vorbesc un pic cu domnul director Dumbledore.Apoi,m-a invitat la bucatarie ca sa bem o cafea.Am acceptat.Si,dupa ce ne-am baut linistiti cafeaua vorbind despre una si despre alta,m-am dus sa imi iau haina de la cuier,pentru a pleca spre casa.Atunci,am vazut usa acestei clase intredeschisa si m-am gandit sa intru sa privesc un pic.Domnul director a intrat cu mine.Am vazut aceasta oglinda mare si frumoasa,iar domnul director mi-a zis ca este Oglinda lui Erised.Si eu am invatat despre ea in anul IV,cand eram la Hogwarts.Chiar nu stiu de unde stiti voi de Oglinda lui Erised,dar ma rog.Apoi,mi-am luat haina si am gasit un pretext ca sa vin in Camera Astropufilor si sa iti dau de veste,Chloe.Asa ca i-am zis domnului director:
-Nu va suparati,as putea merge in Camera Astropufilor,sa o salut pe nepoata mea,Chloe?
-Desigur.Mi-a raspuns domnul director.
Apoi am ajuns in Camera,si ti-am zis tie,dar in timp ce inchideam usa s-a trezit si Hermione.Asa ca am luat-o si pe ea.Si de aici cred ca stii ce s-a intamplat.
-Aaaaa,zise Chloe.In regula.Dar mai bine am innopta aici.Daca ne prinde Filch?
-Stati linistite,sunteti cu mine.Ati uitat ca lucrez la Minister?Filch are respect pentru persoanele care lucreaza acolo.

[Image: 11imz48.jpg]

Speranta moare ultima!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: O excursie in camera oglinzii - by Alicia Isabelle Blake - 04 Dec 2008, 10:57

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Secretul Oglinzii Georgia Harris 16 4,012 17 Jan 2012, 20:21
Last Post: Julieta D. Thibault
  Sanara in camera oglinzii lui Erised Sharma Sanara 7 2,355 22 Apr 2009, 09:09
Last Post: Sharma Sanara