Secrete descoperite
|
04 Dec 2008, 14:55
|||
|
|||
Nereida isi smuci bratul intr-un mod grosolan apoi raspunse pe un ton indignat.
"Nu am ramas repetenta! Si ce treaba aveti cu ce fac eu aici? Lafel as putea intreba si eu....e toiul noptii si portile sunt inchise...cum ai intrat?" "Fetito ai grija cum vorbesti! Lasa oglinda si du-te in dormitor..." spuse femeia. Nereida dadu capu pe spate si rase sardonic. Adica venea in toiul noptii aceasta femeie si ii facea ei morala....Era absurd. "Nu ma duc...drum bun si pace buna...ziceati ca aveti treaba cu directorul...nu va retin." Femeia o privi cu o oarecare surprindere. Intotdeauna avusese respect data fiind functia ei..si nimeni nu vorbise asa cu ea pana acum. Avea un sentiment de iritare amestecat cu o curiozitate.....vroia sa stie defapt de ce ii raspundea fata pe tonul asta. Asta poate pentru ca o luase prin surprindere...totusi era noapte. Nu se abtinu insa de la o prezentare mai mult sau mai putin formala. "Ma numesc Alicia Isabelle Blake...Judecator Vrajustitie" zise ea si apoi tusi, asteptand o expresie de mirare pe fata elevei. Fata ridica o spranceana si o privi pe acea Alicia cu o nelamurire intiparita pe chip. "Mda bine...si? Succes in continuare..." raspunse Nereida ironic. "Devon...Hmm....aaah...esti cumva fata lui Malvinus Devon?" intreba brusc luminata Alicia. "Poate da...poate nu. Depinde de cine intreaba." "Te anunt ca te intreci cu gluma...tatal tau stie ca hoinaresti prin liceu?" "Asculta aici...in primul rand nu vad nici un regulament care sa interzica sa ma duc la toaleta (aici e doar inventia lui Filch) si in al 2-lea rand nu am facut absolut nimic care sa incalce regulile..." Pusa in fata situatiei, Alicia trebui sa recunoasca faptul ca intr-adevar nu era prevazut in regulamentul scolar sa iesi din dormitor la o anumita ora. Era interzis sa iesi din castel...nu si din dormitor. "Bine bine..dar totusi...tu sti ce poate face aceasta oglinda?" intreba Alicia. Nereida dadu la o parte cearceaful care acoperea o parte din oglinda. "Banuiesc...e doar o oglinda..." "Nu chiar..." ii raspunse Alicia si se apropie de ea. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Secrete descoperite - by Nereida Devon - 03 Dec 2008, 23:11
Re: Secrete descoperite - by Alicia Isabelle Blake - 04 Dec 2008, 11:08
Re: Secrete descoperite - by Nereida Devon - 04 Dec 2008, 14:55
Re: Secrete descoperite - by Alicia Isabelle Blake - 04 Dec 2008, 18:46
Re: Secrete descoperite - by Nereida Devon - 04 Dec 2008, 19:13
Re: Secrete descoperite - by Charlotte Ambrosine - 14 Dec 2008, 20:06
Re: Secrete descoperite - by Briana Brighton - 14 Dec 2008, 21:27
Re: Secrete descoperite - by Charlotte Ambrosine - 25 Dec 2008, 21:10