Ce ti-ar placea sa devi?
|
05 Dec 2008, 10:26
|||
|
|||
Ah, la mine a fost zapaceala mare xD
In clasa a7a, bunica mea ma intreaba la ce liceu vreau sa dau, ce facultate sa-mi aleg, unde si la ce profil sa dau, bla bla bla. Eu i-am zis ca e nebuna, dar nu m-a crezut. Termin clasa a8a si, desi eu vroiam la Rosetti sau Sincai, mi-a pus mama ( pentru k tampita de bunica mea vroia acolo k deh isi pusese pe lista si un idiot de fiu de-al unei prietene de-a ei si trebuia sa fie si nepoata sa, adik eu xD ) pe varianta 3 Xenopol ( fiind liceu de contabilitate, cu profil economic si 2,3 clase cu tuirism ). Si ghiciti voi, unde a picat eu xD ... Unde altundeva decat acolo unde vroia baba : Xenopol. Spunandu-mi k nu o sa regret,. k o sa invat o sa primesc hartie pt atestat, o sa ajung cineva in viata si toate cele. O p.... k nu am voie sa scriu normal ; ![]() Patru ani de zile mi-au mancat sufletul aia de la Xenopol (cei mai praf profesori, bodyguarzi,directori si elevii xD - praf, distrusi, cum vreti voi ). Ma rugam la Dumnezeu din primul an d liceu sa vina mai repede clasa a12a si sa scap Si termin si liceul si bunica mea iar ma [cenzurat] la cap de nervi xD Faza era k ea vroia sa merg la Ase- finante si banci, dar mai avea in cap sa dau si la medicina (sa devin ca fiisa in cadrul medical, ea e asistenta, iar eu sa devin doctorita). Ma pastea gandul, dar m-am gandit mai bine si nu avea nici un rost sa-mi sacrific 13 ani din viata k sa invat si sa invat si sa nu am timp deloc pt mn >.> Pana la urma, am dat unde am vrut eu : limbi straine si sunt la romana-japoneza (desi dadusem pt chineza, da pt k nu erau destui, ne-a pus sa ne mutam ). Si sa revin l intrebare. Ce vreau sa devin? Well, orice are legatura cu limbi straine (mai putin profesoara ^^, prefer meditatoarea k nu ma deranjeaza ). Da' mai mult as vrea sa devin traducator sau translator, cum vreti, la Ambasada Japoniei ; ![]() ![]() Sau sa fac cursuri pt ghid turistic si cu limba japoneza, sa devin ghid. Am multe in cap ![]() Anyway, eu va doresc succes la toti. Sa ajungeti acolo unde vreti voi, nu unde vor altii. K acei altii (fie ca sunt parinti, bunici, frati sau eu stiu ce cunostiinte) au ajuns deja cineva. Deveniti ceea ce vreti voi sa fiti ^________^ ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|