Bancuri
|
05 Dec 2008, 20:51
|||
|
|||
Culmea limbii franceze: Sa-ti otravesti profesoara de franceza cu verde de Paris .
Culmea croitoriei: Sa cosi o pereche de chiloti pentru fundul marii. Sa intorci pe dos costumul lui Adam. Culmea sovaielii: Sa ezit, sa nu ezit... Culmea cruzimii: Sa-ti omori timpul. Culmea melancoliei: Sa cazi pe ganduri si sa-ti spargi capul. Culmea inotului: Cu o mana sa inoti, cu cealalta sa dai din picioare. Culmea unui cutit de bucatarie: Sa taie pofta de mancare mesenilor Culmea lacomiei: Sa mananci bataie si sa nu te saturi! Culmea orei exacte: Sa pui ceasul dupa radio si sa-l uiti acolo. Culmea justitiei: Sa condamni o prostituata sa-si execute pedeapsa la locul de munca. Culmea tehnicii yoga: Sa-ti tragi un cap in gura! Culmea prostiei: Sa stingi lampa si sa aprinzi un chibrit ca sa verifici daca s-a stins. Culmea fizicii: Sa pasti un cal putere pe un camp magnetic. Culmea ceasului desteptator: Sa sune ocupat... Culmea somnului:Sa visezi ca dormi. Culmea mizeriei: Sa aiba purecii paduchi. Culmea orbului: Sa-si vada moartea cu ochii. Culmea agronomiei: Sa faci sa infloreasca un boboc de rata... Culmea fitness-ului: Sa reuseasca sa slabeasca un ardei gras. Culmea pescuitului: Sa pui scrum de tigara in ac si sa prinzi peste afumat. Culmea zgarceniei: Sa-ti pui ceasul cu trei ore in urma, ca sa faci economie de timp. Culmea rasismului: Sa bei whisky "Black & White" din pahare diferite. Culmea timiditatii: Sa dai inapoi in fata unui ceas care o ia inainte... Culmea graviditatii politice: Sa intrerupi o sarcina de partid... Culmea culmilor: Mutul sa-i spuna surdului ca orbul se uita la ei. Culmea zborului: Sa zbori pe cerul gurii. Culmea dresajului: Sa imblanzesti fiare vechi. Culmea economiei: sa latri in curte ca sa faci economie de caine... Culmea saraciei: Sa cumperi mancare de la second-hand... Culmea nesimtirii:Sa scrii pe coliva "La multi ani!" Culmea lenii: sa sezi pe marginea patului si sa nu ai chef sa te culci. Culmea zgarceniei; Sa-tzi i-a foc casa si sa dai BIP la pompieri. Culmea calculatoarelor: Sa gonesti musca de pe ecran cu cursorul de la mouse! Culmea curajului: sa te arunci de pe un bloc de desen. Culmea auzului: sa auzi cum iti sufla vantul prin buzunare. Compunerea unui elev de clasa a VII-a la geografie: Noi locuim in Europa, o tara mult mai mica decat Asia. Insa ce au ei avem si noi in felul nostru. La ei Marea Moarta cu o salinitate mare, la noi fantanile umplute cu sare de handicapatii ce nu au ce face. Astfel la noi se creaza o sete ca in desert, doar ca noi avem alimentare de unde ne putem lua sifon. Ei se lauda cu un fel de Tibet si cu o vaca paroasa si netunsa numita yac, si cu camilele lor care stim ca una produce mai multe bale decat o clasa intreaga. Ei se lauda cu Chomolugma, muntii Baikali , Urali, ghetari, da' noi avem Postavarul din Brasov, gheata din frigidere si potopurile la tigani. Ei au eruptii tehtenice, da' noi avem fasole. Nu stiu unde e Gobi ala, da' cred ca e undeva prin Sud Est. Nu mai comentez nimic ca nu stiu ce este. Mangrave, mangrove, nu stiu ce sunteti dar Romania e mult mai misto decat Asia intreaga. Viva Romania !!! La un bal, se duce unu' la o tipa: - Papusa, dansezi? - Da, sigur. - Pai, atunci lasa-ma pe mine sa stau pe scaun. Injuraturi delicate - O zi fara dvs. e ca o luna de concediu. - Daca v-am jignit, am savurat-o. - Dvs. reusiti sa faceti pe cineva sa aprecieze linistea. - Fiecare trebuie sa existe, dar de ce tocmai dvs.? - De ce nu mergem noi doi undeva unde poate fiecare sa fie de unul singur? - Am avut o seara foarte placuta. N-a fost seara asta, dar nu ma vait. - S-a sinucis candva cineva din familia dvs.? Nu? Cum ar fi? - Bancul pe care vi-l voi povesti acuma e asa de bun ca va pica tatele... oh, da' vad ca il cunoasteti deja... - Nu v-au rugat niciodata parintii sa fugiti de-acasa? -Eu nu uit niciodata un chip, dar in cazul dvs. o sa fac o exceptie... - Oare este astazi o zi deosebita sau sunteti de obicei asa de tampit? - Data viitoare cand ai de gand sa-ti arunci toalele, nu te dezbraca. - Nu, eu nu aud rau... va ignor numai. - Va rog sa nu va miscati! As vrea sa va uit asa cum sunteti... - Sunteti intr-adevar un argument convingator pentru paturi separate. - Tu ai arata foarte bine in ceva lung, curgator... Amazon, Nil, Dunare... De ce ne spalam cu sapun? Noi ne spalam ca sa dam sapun in ochi la microbi. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Bancuri - by Alicia Isabelle Blake - 26 Oct 2008, 17:16
Re: Bancuri - by Arianna Lovegood - 26 Oct 2008, 18:22
Re: Bancuri - by Elizabeth Swann - 26 Oct 2008, 20:57
Re: Bancuri - by Rain Drop - 26 Oct 2008, 21:36
Re: Bancuri - by Ginny Malfoy - 26 Oct 2008, 21:52
Re: Bancuri - by Arianna Lovegood - 27 Oct 2008, 20:20
Re: Bancuri - by Shayera Holl - 28 Oct 2008, 13:15
Re: Bancuri - by Ginny Malfoy - 28 Oct 2008, 13:45