Bancuri
|
05 Dec 2008, 22:03
|||
|
|||
Perle:
"Domnisoara, iti dau doi de te trec la loc!" "Observati aici ca nu se observa nimic!" (Caz real) ![]() profu la examen: -Eu nu vreau sa va pic dar nici sa va trec!" * Dialectele limbii roamane sunt a-roma^n , b-roma^n , c-roma^n ... * In nuvela 'Duios Anstasia Trecea' , D.R. Popescu l-a agatzat pe partizanul sarb de coada unui cal shi l-a aruncat mort in poiana lui Iocan , unde moromete facea duminica . politica ... * Dupa impushcarea caprioarei , tatal shi fiul s-au dus sa o friga , pentru ca aveau o fata bolnava . Natura participa la mancarea caprioarei ( N.Labish , Moartea Caprioarei ) * Dar nici Mircea cel Batran nu s-a lasat mai prejos , spunandu-i ca daca vrea sa inghita Dunarea , oshtile lui Baiazid sa incerce razboi cu el nu-i doreshte vre-o data ... ( Scrisoarea III ) *Erati prezent cand ati fost fotografiat? *Cine a fost ucis in razboi, dvs. sau fiul dvs.? *Cat de departe erau autovehiculele in momentul coliziunii lor? *De cate ori ati comis suicid? *Deci, data conceptiei fiului dvs a fost pe 8 august? -Da. -Si ce faceati la acea data? La un cabinet stomatologic particular: -Cum?Cinci sute de mii de lei pt.extractia unei masele?Doar pt trei-patru minute de munca? -Daca doriti,o extrag intr-o ora! *-Care este functia ficatului? -Circulatia sangelui. -Atunci, care mai e functia inimii? -Dragostea. "Fiul cel mare, cel de douazeci de ani, ce varsta are?" - Nu ti-e rusine , mai , ala din ultima banca , sa copiezi !!! Ia ridica-te-n picioare !!! ( s-au ridicat vreo sapte )...hihihi ![]() ![]() "Muntii Rodnei sunt alcatuiti din roci sentimentale." Afis in gara Petrosani: "WC public privat" "Am plamanii in laborator, o sa-i aduc data viitoare sa-i vedeti si voi!"(profa de bio) Anuntz : Vand aracet pentru cataloage si pioneze pentru scaunele profilor ... Care este varianta scurta a Scrisorii a III-a? "Tu esti Mircea?" "NU!" Cica profu' de fizica: - Deci domnilor, nu inteleg ce nu intelegeti si asta ma face sa incerc sa inteleg ceea ce voi nu intelegeti si sa va fac si pe voi sa intelegeti ceea ce nu intelegeti, va e clar? Daca vrei sa faci pe prostu',te rog sa vii in locul meu ! Despre Pasa Hassan, discutie intre mine si profa de romana. - De ce avea Voda ochii rosii? - Io stiu? N'o fi dormit azi noapte. - Ce fel de raspuns mai e si asta? - Pai era noaptea dinainte de lupta. Credeti ca-i ardea sa doarma? Din binecunostul basm " Capra cu trei iezi" citam: " Lupul, dupa ce batu politiocos de trei ori in usa pana o sparse, striga: - Deschideti fereastra!' Dirigu Tomo: Daca in 5 minute nu sunteti in clasa ii pun absenti si pe cei care nu sunt prezenti Bancuri cu popi: Era odata un preot credincios si a murit. Cand a ajuns la portile raiului era un paznic care-i zice: -In iad!! -Cum domne',eu sunt preot,am fost credincios toata viata. -Stai sa vorbesc cu sefu'. Se duce parintele la D-zeu: -In iad! -Cm Doamne? Eu,care am fost popa,in iad... Atunci vine Sf. Petru il pune mana pe spatele parintelui si-i zice: -Parinte, vezi tu norul ala de acolo?Zambeste, esti la camera ascunsa!!! Intra un popa intr-un restaurant,se aseaza la masa. Cheama ospatarul si il intreaba: - Fiule, balena aveti? - Nu, parinte. - Casalot aveti? - Nu, parinte. - Rechin aveti? - Nu, parinte. - Atunci da-mi o costita de porc afumata si Dumnezeu mi-e martor ca am vrut sa mananc peste! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Bancuri - by Alicia Isabelle Blake - 26 Oct 2008, 17:16
Re: Bancuri - by Arianna Lovegood - 26 Oct 2008, 18:22
Re: Bancuri - by Elizabeth Swann - 26 Oct 2008, 20:57
Re: Bancuri - by Rain Drop - 26 Oct 2008, 21:36
Re: Bancuri - by Ginny Malfoy - 26 Oct 2008, 21:52
Re: Bancuri - by Arianna Lovegood - 27 Oct 2008, 20:20
Re: Bancuri - by Shayera Holl - 28 Oct 2008, 13:15
Re: Bancuri - by Ginny Malfoy - 28 Oct 2008, 13:45