O excursie in camera oglinzii
|
06 Dec 2008, 13:28
|||
|
|||
Dar atunci cand tocmai vorbeau despre Filch care nu poate veni, se auzeau multi pasi repetati intr-un interval de timp foarte scurt.
" Hei! Asta imi aduce aminte de fizica " spuse Chloe speriata. " Nu este timpul de glume " ii raspunse Hermione speriata, instinctiv ascunzandu-se in spatele lui Isabelle. Cand, pasii au devenit foarte clari, fetele isi pregatira baghetele. Usa se deschise intr-o fractiune de secunda, iar in spatele ei se afla chiar Ada care parea foarte speriata si transpira excesiv. " Bine ca esti doar tu!!!" spuse Hermione stergandu-si fruntea. " Dar totusi. Ce te aduce aici? " intrba Chloe uitandu-se ciudat " Toata lumea a venit aici in seara asta? " Ada trase aer in piept si se pregati sa raspunda. " Nu cred ca s-a intamplat asa de foaie verde. Cred ca are o explicatie. Am visat oglinda aceasta cum ca mi-a indeplinit cea mai arzatoare dorinta. Bineinteles, in visul meu , nu era chiar aceea dar... de mult vroiam sa imi dau seama ce imi doresc eu cel mai mult. " " Pai... hai sa vedem! " spuse Isabelle facandu-i semn cu mana adei sa treaca. Ada se apropie cu pasi mici si inceti de oglinda cu ochii inchisi. Parca nu vroia sa stie care e cea mai arzatoare dornita. Vroia sa o lase pe alta data. Dar daca totusi se afla acolo, de ce nu ar face-o. Si asa, ar fi amanat-o pe alta data si tot asa. ' GAta!!! Sigur va fi o dorinta de sanatate... sau ceva de genu ' gandi Ada in timp ce se apropia de data asta cu ochii atintiti in pamant. Odata ajunsa in fata oglinzii o pufni rasul. " PENAL !!! DECI PENAL!!! " urla Ada trandindu-se pe jos de ras. Bineinteles s-a oprit la semnul fetelor. " Ce ai vazut? " intreba Chloe. " Nimic.. Doar pe mine cu o vila in Beverly Hills , cu un Ferrari in curte si cu un skater care ma ia in brate... niciodata nu mi-am imaginat ca asta este cea mai arzatoare dorinta. Sigur zice bine? " |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Secretul Oglinzii | Georgia Harris | 16 | 4,011 |
17 Jan 2012, 20:21 Last Post: Julieta D. Thibault |
|
Sanara in camera oglinzii lui Erised | Sharma Sanara | 7 | 2,355 |
22 Apr 2009, 09:09 Last Post: Sharma Sanara |