My story
06 Dec 2008, 15:36
Ok deci povestea asta am publicat-o pe mai multe forumuri vreau sa vad ce parere aveti despre ea.....

Capitolul I

Razele Soarelui luminau camera in care o fata cu parul brune lung ,cu ochi de un albastru superb stralucitor,cu pielea alba ca laptele,dormea linistita.Un zgomot infernal o scula pe micuta fetita care isi intinse mana fragile ca sa inchida ceasul care o sculase din somnul ei linistit.
Se indrepta catre baie ca sa se schimbe de pajama,in hainele ei normale.Isi lua o bluza de un albastru intens,cu o pereche de pantaloni bleo cu um mic fluture din strasuri pe piciorul drept,fluturele de pe pantaluni era identic cu cel de pe umarul drept al fetei doar ca cel de pe umar mai avea si o coroana deasuprea.Fata avea acel semn de la nastere,nu stia ce inseamna,dar era frumos.In piciare isi lua o poereche de sandalute albe cu barete in forma de X.
Cobora sa ia micul dejun impreuna cu doica sa care o crescuse de mica,caci parintii ei murisera intr-un accident de masina,sau asta era ceea ce ii spusesera toti.De fiecare data candi si intreba doica despre cum murise parintii ei aceasta incerca mereu sa evite subiectul schimbandul,era ceva ciudat in toata povestea asta dar prefera sa nu o mai intrebe nimic caci stia ca nu va obtine nici un raspuns din partea ei.Chiar daca aceasta nu vroia sa-I vorbeasca despre parintii ei ea tot o iubea caci era persoana la care tine cel mai mult pe lume,caci ea o crescuse cu atata dragoste si afectiune.
-Buna dimineata draga mea ai dormit bine?
-Da am dormit foarte bine..
-Hai mananca si fugi la scoala nu cred ca ar fi bine sa intarzii din prima zi.
-Bine…
Dupa ce manca,umpik cam grabita,isi lua ghiozdanul si merse spre scoala.Can ajunse la poarta scolii un fior o trecu pe sirea spinerii,ii era frica dar de ce ,astepta de luni de zile ziua aceea ? « Gata,calmeazate intrii pe poarta acolo sunt copii ca si tine nu o sa patesti nimic,totul o sa fie bine ai asteptat luni intregi ziua asta nu mai esti un copil ai 14 ani ce Dumnezeu.Dar oare de ce mie asa de frica.. ?Ohh gata intru «
In data ce intra pe poarta scolii emotiile o cuprindeau din ce in ce mai mult.Erau multi copii in curtea scolii,ea merse si se aseza pe o banca la umbra sub o superba salcie care isi lasa crengile formand o mare de lacrimi..
-Hey, tu trebuiea sa fii fata cea nou nu ?spuse o fata inalta, cu parul roscat si cu ochi albastrii ca marea.
-Da eu sunt .Ma numesc Alina Haruno si am 14 ani.Tu cine esti ?
-Eu sunt Crystal Redheart am 14 ani ca si tine..si sper sa fim foarte bune prietene.Ce zici?
-Mi-ar placea….
-Ce zici daca ti-as face cunostinta si cu ceilalti..sunt foarte de treaba o sa te adaptezi repede.Hey veniti pana aici sa v-o prezint pe noua noastra colega.
-Buna eu sunt Alina Haruno am 14 ani si cred ca vom fi in acceiasi clasa.
-Buna eu sunt Jasmyn Goldrose am 14 ani ca si tine,Jasmyn era o fata inalta cu parul lung brunet si cu ochii caprui.
-Eu sunt Rendo Raincloud am si eu tot 14 ani si sunt incantat sa te cunosc esti o fata forte frumoasa,era un baiat inalt cu parul negru ca abanosul si cu o codita avea ochii de un albastru puternic.
-Therdo Derindo ma numesc am 14 ani,un chip vesel cu niste ochii ca doua mingi de tenis stateau in fata Alinei,baiatul era mai scund ca ceilalti dar era activ isi aminti ca atunci cane a intrase pe poarta Therdo se catara prin toti copacii din curte,fapt care o facu sa zambeasca foarte tare.
-Sper sa ma inteleg bine cu toti.Dar cei cu fata aia de ce sta acolo singura ?
-Ea e Vannesa Magic e mereu cu nasul pe sus,fata cobora umpik tonul ca doar Alina sa o poata auzi,asta sa ramana doar intre noi mi se pare ca se cam da la Rendo,e cam geloasa acuma caci el sta cu noi si nu cu ea,chiar ma mir cum de Rendo e asa de vesel deobicei e inchis in el,mai singratic,dar cand tea vazut pe tine cred ca i sau cam aprin calcaiele,fata scoase un mic chicot de veselie.
Totul era perfect noii ei colegi era foarte simpatici ,dar ceea ce nu stia ea era faptul ca aventura ei abia incepuse.
Prima ora aveam muzica clasa era imensa,in spate avea banci rosii,pentru fete ,si albaste ,pentru baieti.In fata clasei era ca un fel de podium unde era un pian imens de culoare neagra cu marginile argintii,.
Profesorul de muzica era un barbat inalt musculos,cu parul blond si cu ochii verzi ca smaraldul.Pe chipul lui se simtea blandetea si sinceritatea lui.
-Buna ziua copii.Ce faceti vati pregatit ?Vad ca avemj o colega noua,te rog sa vii inh fata sa te prezinti.Alina cobora scariele pana in fata clasei.
-Buna eu sunt Alina Haruno am 14 ani si sper sa ma inteleg bine cu toata lumea.si un zambet mic ii aparu pe fata.
-Deci sa incepem ora,Alina as vrea sa vad cum canti,asa ca ramai aici si canta de aici,dandu-i o foaie cu versurile unui cantec,asculta pianul si canta cu mine…..sunetul pianului rasuna in clasa si odata cu el vocea Alinei.Cu totii erau uimiti de vocea minunata pe care o avea fata,multi incepura sa danseze,toti cu exceptia Vannesei,care era bosumflata vazand cat de populara devenise fata, si a lui Rendo. « Fata asta chiar are talent ..oau nu credeam ca stie sa cante asa de bine »
-Rendo,vino in fata si ia o partitura,restul stati jos,Alina tu ramai aici,vreau sa canti o piesa cu Rendo,as vrea sa vad cum te comporti la un duo.
-Ah chiar trebuie stiti ca nu-mi place sa cant ?
-Da trebuie,tu ai cea mai frumoasa voce dintre toti baietii din clasa,deci sa incepem..Alina tu o sa incepi…muzica cuprinse din nou intrea clasa pe la jumatatea piesei vocea lui Rendo rasuna minunat « Ce voce superba are,si el care zicea ca nu stie sa cante ».
Ding !Ding !Clopotelul incepu sa sune zgomotos,anuntand pauza toti se ingramadeau la usa,Alina merse sa-si ia ghiozdanul si iesi impreuna cu Jasmyn si Crystal din clasa.

La sfarsitul orelor,cu totii plecau acasa….
-In ce directie te duci ?
-Eu merg in dreapta voi ??
-Eu o iau la stanga cu Jasmyn,iar Therdo sta peste strada.
-Tot la reapta merg si eu,se auzi o voce din spate..era Rendo…,daca vrei putem merge impreuna.
-Bine,hai sa mergem pa fetelor,pe drum nici unul nu scoase o vorba,intunericul se lasa peste oras,eu stau aici…pa,fata il saruta pe obraz si intra in casa.
Baiatul rosi si isi continua drumul,statea la o strada distanta de casa fetei .Intre timp Alina statea in bucatarie si isi astepta doica care,surprinzator nu era acasa.
-Buna seara.Ce faci Alina ?Inca nu te-ai dus sa te culci ?
-Nu,te-am astepta unde ai fost ?
-Am fost pana la o veche prietena.
-Nu stii deloc sa minti….ma duc sa ma culc.Alina urca sus isi lua pijamaua si intra la dus.Apa se scurgea lin pe pielea alba ca laptele a fetei.Cand iesi de la dus se imbra intr-o pijama rosie de catifea,cu un fluture pe spatele bluzei.Se baga in pat si lasa intunericul sa o cuprinda.
~Flashback~

« O fetita cu parul brunet statea intr-un colt al camerei intunecate,cu ochii in lacrimi.Geamurile camerei erau deschise si racoarea serii o cuprindea …..
-Nu ..ai grija !!!stricatul fetei se auzea ca un ecou in noapte »
~End Flashback~
-Iar visul acela dar oare ce inseamna ?in ultimele luni avea in fiecare noapte acel vis,nu ii povestise nimic doicii sale caci nu vroia s-o sperie dar era ceva ciudat.Simtea ca si cum mai vazuse o data acele imagini.Dar unde si cand ?
Dimineata isi facu aparitia si fata se ridica din pat indreptanduse spre baie.Azi se imbracase cu o rochie rosie mulata,cu un fluture auriu jos in coltul rochiei.
-Neata !Am plecat la scoala..
-Nu mananci inainte sa mergi la scoala ?
-Nu nu mananc nu am timp,trebuie sa ajung la scoala.Pa
Afara statea Rendo si o astepta…
-Ce faci ?
-Bine,ce cauti aici ?
-Am decis sa te astept ca sa mergem impreuna la scoala,sper ca nu te superi..
-Nu ma supar,asa am si eu companie pana la scoala.
Cladirea scolii aparu in fatal lor Crystal si Therdo stateau sprijiniti de cladire.
-Gata pentru inca o zi de scoala ?
-Da ,gata abia astept sa vad ce profesori mai avem.
Ziua aceea parea ca nu se mai termina profesorii intrau si ieseau din clasa,candsunetul clopotelului anunta ca insfarsit orele luasera sfarsit pentryu acea zi.
-Un moment,directorul scolii intra in clasa facundu-i pe elevi sa scioata un oftat.As vrea sa va anunt ca peste o luna vom avea un bal de Craciun prezente e obligatorie.
Luna aceea trecu ca vantul,ziua balului se apropia cu pasi rapizi.Cu toti erau agitati multi aveau deja pereche ,dar Alina nu avea si nici Jasmyn sau Crystal nu aveau,Vannesa se tot dadea pe langa Rendo sperand ca acesta o va invita ca sa meraga cu el la bal,dar el nu-i dadea nici o atentie « Ar trebui sa ma duc s-o invit pe Alina dar ce ma opreste ??De fiecare data cand sunt in preajma ei simt cum un fior ma trece pe sirea spinarii. »
-Alina,aa ma intrebam daca ai vrea sa vii cu mine la bal ?
-Pai ..bine vin cu tine la bal caci nu am inca partener.Oricum mai este aproape o saptamana pana la bal inca nu mam decis cu ce sa ma imbrac fetelor voi v-ati decis ?
-Ah inca nu,trebuie sa merg pana la mall ca sa-mi gasesc o rochie perfecta pentru aceasta ocazie.
-Eu deja am gasit o rochie perfecte,dar nu va dau mai multe indicii o s-o vedeti in ziua balului.

To be continued

Am gata si capitolul urmator o sal pun cat pot de repede

[Image: thAnime_girl_1-1.jpg]

*Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel.......

*Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
My story - by Alina Potter - 06 Dec 2008, 15:36
Re: My story - by Ella Tamashi - 06 Aug 2009, 20:34

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  A ballerina's story Alma Rodriguez 12 4,082 15 Apr 2011, 16:30
Last Post: Fleur Delacour
  A love story. Vladimir Nikolaev 9 3,435 09 Oct 2010, 15:39
Last Post: Bella Emily Rose
  A new story Hayley M. Alden 2 1,740 28 Sep 2010, 09:27
Last Post: Bella Emily Rose
  Thornes Of A Rose [ A Draco and Ginny story ] Ginny Malfoy 16 4,729 25 Feb 2010, 18:31
Last Post: HerArgus
  The love story:Vampire and witch Ginny Anne Alden 10 3,373 31 May 2009, 23:22
Last Post: Ginny Anne Alden
  Love Story Avril Arakawa 2 1,817 08 Aug 2008, 18:35
Last Post: Ada McNair
  The story of my life Charlizze Di Rino 14 4,771 15 May 2008, 16:42
Last Post: Charlizze Di Rino