O calatorie in lumea sportului
|
07 Dec 2008, 00:28
|||
|
|||
-Pe mine ma intrebi Ginny Hahalino ?se auzi o voce.Stau de un sfert de ora aici si nici nu stiu daca aici e vreo sala-capcana sau o sala-capcana.=]
Era June Emma care se ivise dupa un perete.O vazu pe Kennya si o saluta apoi observa o lumina. -Hei nu am mai vazut asta aici,spuse June. -Nici eu,spuse Ginny.Kennya, coboara si tu un pic. Repede si Kennya cobori. -Uite sa vedem ce e asta. Era un maner magic de cristal ce stralucea cu mii de pietre. -Oaaau!spusera fetele in cor. Ginny trase de maner si intra intr-o camera alba ce se prezentau mii de maturi frumos aranjate cum ar fi: Zburatorin1-zboara la 10 metri de sol cel mult [fiind pentru incepatori] ; Zburatorin2 -zboara peste 20 metri fiind pentru avansati ; Stea nascuta - pentru copii sub 8 ani ; Floarederasin-E o matura ce zboara la toate inaltimile fiind pentru fete ; MaturinW- Zboara la toate inaltimile fiind pentru baieti si muulte muulte altele. Camera era din calcar alb si frumos si maturile erau frumos asezate in sticla alba si curata cu explicatii;ziceai ca sala era de curand construita. -Ce frumos! spuse Emma.Nu am mai auzit de camera asta. -Nici eu,spusera in cor celelalte doua fete. -Camera asta nu pare sa fi fost pusa aici ca sa fie vazuta.Nu cred car trebui sa fim in locul as....zise Kennya care fusese intrerupta de Ginny. -Am gasit biscuitii ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
O calatorie in lumea sportului - by Kennya Allen - 16 Nov 2008, 04:04
Re: O calatorie in lumea sportului - by Ginny Malfoy - 22 Nov 2008, 00:26
Re: O calatorie in lumea sportului - by Jenny Spring - 07 Dec 2008, 00:28
Re: O calatorie in lumea sportului - by Sharma Josephine - 19 Jan 2009, 20:08
Re: O calatorie in lumea sportului - by Roland Delaney - 24 Jun 2009, 21:13
Re: O calatorie in lumea sportului - by Ginny Malfoy - 24 Jun 2009, 21:36
Re: O calatorie in lumea sportului - by Roland Delaney - 24 Jun 2009, 21:50