Blestemul trandafirului
|
07 Dec 2008, 13:17
|||
|
|||
OCC: Aceasta poveste nu e reala.Nu s-a intamplat asta niciodata.Va avea capitole multe dar scurte.
BLESTEMUL TRANDAFIRULUI ![]() Trecut Capitolul I- Nou venita- Afectarea Catherinei E tarziu....prea tarziu. Am incercat...dar m-am si irosit. E vorba de Cathrine. Prietena mea. Dar doar mi s-a parut ca mie prietena. Dupa blestemul trandifirului aluia pur si simplu m-a uitat. A uitat ca eram cele mai bune prietene.Acum e prietena cu "superba" si "buna" Mina.Desi eu o ajutasem sa se imprieteneasca cu ea. Acum m-am dat seama ca facusem o greseala fatala. Dar acum o am pe Lyna care nu am vazut-o din cauza Catherinei. Pentru ca eram orbita de ea desi isi batea joc de mine dupa acea intamplare.O am si pe Cristiana. Totul a inceput cand eram in clasa a V-a. Ne consinderam cele mai bune prietene.Eu si Cathrine si Cathrine si eu. Impreuna ne faceam temele impreuna discutam despre orice impreuna luam notele mari. Cand intr-o zi a venit Mina in clasa noastra. Era o fata foarte frumoasa si din cate am inteles asculta muzica rock.Chatrine i se parea foarte draguta si dorea sa se imprieteneasca cu ea. Eu nu prea aveam incredere in ea, nu stiam de ce, dar mie nu-mi inspira incredere. Catherine fiindca dorea sa se imprieteneasca cu ea eu ii dadeam sfaturi ce uneori functionau.Dar nu erau apropiate deloc si nu stiu din care vina. As fi vrut sa aflu cum se descurca Mina la scoala dar nu am avut timp pentru ca venise vacanta de Craciun. Eu tot aveam o stransa prietenie cu Catherine dar ea era mereu ocupata sa se gandeasca cumpoate sa faca sa se imprieteneasca cu Mina. Eu mereu ii spuneam sa n-o faca pentru ca nu cred ca era bine ce face.Ea ma contrazicea zicand ca nu merita sa fie lasata deoparte ci cu prieteni. Eu ii spusesem ca ma are pe mine dar a spus ca vrea si alte prietene.Craciunul era frumos.Ningea in fiecare zi cu fulgi mari si pufosi.Ma jucam mereu cu prietenii dar nu o prea vedeam pe Cathy pentru ca mereu era in camera ei din apartament de o marime nici mare nici mica facand ce nu a mai facut niciodata....Si-a schmbat personalitatea..A inceput sa se imbrace in culori inchise ca Mina si sa asculte muzica rock bubuitoare si violenta. A trecut si vacanta si am intrat in anul nou la scoala. Mina era la fel de rockerita. Din primele ore am observat ca nu e prea bine. Am observat ca avea cu ea mereu si un trandafir si nu orisice de trandafir...ci unul negru. Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Blestemul trandafirului - by Jenny Spring - 07 Dec 2008, 13:17
Re: Blestemul trandafirului - by Charlotte Ambrosine - 12 Dec 2008, 20:17
Re: Blestemul trandafirului - by Ginny Malfoy - 12 Dec 2008, 21:27
Re: Blestemul trandafirului - by Jenny Spring - 25 Dec 2008, 20:42
Re: Blestemul trandafirului - by Alina Potter - 26 Dec 2008, 13:52
Re: Blestemul trandafirului - by Katya Sokorov - 12 Jan 2009, 16:21
Re: Blestemul trandafirului - by Chloe Wai - 12 Jan 2009, 17:40