O excursie in camera oglinzii
|
08 Dec 2008, 23:09
|||
|
|||
Hermione era nesigura,dar stia ca cineva din Minister nu ar fi permis ca elevii sa fie pusi in pericol.
"Bine,dar sa nu mai stam mult!"spuse Hermione. Fetele incepura sa rada.Arata ridicola asa speriata cum era.Dar totusi,daca era adevarat?'Nuuu...trebuie sa imi scot acest gand groaznic din minte...' isi spuse Hermione in gand. Mai statura catva timp de vorba.Se mai duceau si se mai uitau in oglinda apoi comentau si radeau.Parea o distractie pe cinste.Deodata pe usa intra Dumbledore.Parea fericit,dar cand vazu copii acolo asa de tarziu in noapte se incrunta. "Draga mea Isabelle parca te duceai doar sa iti vezi nepoata."spsue Dubledore. "Aaaaa...Domnule Dumbledore,ce surpiza!"incepu Isabelle."Nu ma asteptam sa va vad pe aici!" "Ma plimbam pe culoare cand am auzit galagie.Ce faceti?"spuse Dubledore. "Aaaaa..." Isabelle ramasese fara cuvinte.Nu se astepta la asta. "I-a vedem pe cine avem noi aici...:incepu Dumbledore si isi atinti privrea asuora Adei. "Ada McNair-Ochi de Soim"spuse fata. Dubledore incuviinta.Apoi isi indrepta privirea spre Hermione. "Hermione McGonagall-Astropufi."spuse fata. "Bunica ta nu va fi prea incantata cand va auzi ca esti treaza la ora asa de inaintata.Vom merge impreuna la dansa." Hermione incepu sa tremure.Bunica ei o iubea,dar cand venea vorba de reguli era foarte aspra. Ultima fata interogata fu Chloe.Dupa ce termina Dumbledore pleca impreuna cu Hermione,iar celelalte fete ramasesera inca in incapere. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Secretul Oglinzii | Georgia Harris | 16 | 4,009 |
17 Jan 2012, 20:21 Last Post: Julieta D. Thibault |
|
Sanara in camera oglinzii lui Erised | Sharma Sanara | 7 | 2,355 |
22 Apr 2009, 09:09 Last Post: Sharma Sanara |