Credeti ca Dumbledore stia?
11 Dec 2008, 16:50
Dumbledore mereu a fost omul sigur pe sine si mereu dadea sfaturi pe masura. Uneori am impresia ca era asa bine pregatit incat stia de la inceput deznodamantul evenimentelor. E adevarat ca a facut multe greseli cum a fost cel cu lantul lui Viperin, fiind de fapt un fals si asta a adus la moartea lui in principal sau cand a murit si nu a anticipat ca Lordul Intunericului a fost in stare sa ii profaneze mormantul si sa ia bagheta de soc. Insa mereu a fost pe faza, inca din primul an si-a facut prieteni, dusmani , a lasat vorbaca totul sa decurga exact cum vroia el. Probabil era experienta din precedentul razboi cu Lordul Intunericului, insa e mult spus. Prezenta lui a fost mereu simtita si in cartea a saptea desi a murit. Sa ne amintim de gara King`s Cross cand Dumbledore si-a spus cuvantul in toata poveastea si a clarificat foarte multe lucuri atat pentru Harry cat si pentru noi cititorii.
Toate aceste cunostinte m-au facut sa cred ca Dumbledore stia cine va castiga in acest razboi inca de la inceput si cine este Cel Ales(Harry/Neville).
Voi ce credeti? Parca toate au mers dupa planul lui Dumbledore de la prima pana la ultima carte. Stiu ca era o persoana exceptionala insa totul s-a intamplat, insa nu are cum sa fie coincidenta asa mare.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
Find all posts by this user

Messages In This Thread
Credeti ca Dumbledore stia? - by Kennya Allen - 11 Dec 2008, 16:50
Re: Credeti ca Dumbledore stia? - by Guest - 29 Aug 2009, 22:25

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Familia lui Dumbledore Ginny Malfoy 13 3,978 28 Feb 2010, 12:51
Last Post: HerArgus
  Dumbledore's Army Lyra Dust 5 2,172 29 Oct 2008, 21:40
Last Post: Arianna Lovegood