Credeti ca Dumbledore stia?
|
11 Dec 2008, 16:50
|||
|
|||
Dumbledore mereu a fost omul sigur pe sine si mereu dadea sfaturi pe masura. Uneori am impresia ca era asa bine pregatit incat stia de la inceput deznodamantul evenimentelor. E adevarat ca a facut multe greseli cum a fost cel cu lantul lui Viperin, fiind de fapt un fals si asta a adus la moartea lui in principal sau cand a murit si nu a anticipat ca Lordul Intunericului a fost in stare sa ii profaneze mormantul si sa ia bagheta de soc. Insa mereu a fost pe faza, inca din primul an si-a facut prieteni, dusmani , a lasat vorbaca totul sa decurga exact cum vroia el. Probabil era experienta din precedentul razboi cu Lordul Intunericului, insa e mult spus. Prezenta lui a fost mereu simtita si in cartea a saptea desi a murit. Sa ne amintim de gara King`s Cross cand Dumbledore si-a spus cuvantul in toata poveastea si a clarificat foarte multe lucuri atat pentru Harry cat si pentru noi cititorii.
Toate aceste cunostinte m-au facut sa cred ca Dumbledore stia cine va castiga in acest razboi inca de la inceput si cine este Cel Ales(Harry/Neville). Voi ce credeti? Parca toate au mers dupa planul lui Dumbledore de la prima pana la ultima carte. Stiu ca era o persoana exceptionala insa totul s-a intamplat, insa nu are cum sa fie coincidenta asa mare. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Credeti ca Dumbledore stia? - by Kennya Allen - 11 Dec 2008, 16:50
Re: Credeti ca Dumbledore stia? - by Hermione McGonagall - 11 Dec 2008, 18:26
Re: Credeti ca Dumbledore stia? - by Andra Preety - 04 Apr 2009, 17:06
Re: Credeti ca Dumbledore stia? - by Ada McNair - 22 Jul 2009, 20:54
Re: Credeti ca Dumbledore stia? - by Guest - 29 Aug 2009, 22:25
Re: Credeti ca Dumbledore stia? - by AdelinaEvansPotter - 29 Dec 2009, 14:10
|