Blestemul trandafirului
12 Dec 2008, 21:27
E frumos..
Dar mai ai putin de lucrat.
Adica nu ma intelege gresit, este foarte cul, dar atunci cand folosesti epitete, enumeratii sau alte figuri de stil e bine sa le faci.. intens. Adica ..

Quote:Eu ii spusesem ca ma are pe mine dar a spus ca vrea si alte prietene.Craciunul era frumos.Ningea in fiecare zi cu fulgi mari si pufosi.Ma jucam mereu cu prietenii

Ai facut trecerea prea brusc de la Cathy si iarna. Si apoi, nu ai descris prea frumos Craciunul. "Frumos", asemeni expresiei "fulgi mari si pufosi", sunt cam invechite. Si un aliniat intre idei si o descriere de mai mult de un rand ar fi fost okWink De fapt, poate chiar ideea de a nu face multa descriere ai avut'o, asemeni acelor opere lirice gen jurnal. Dar alineatul este necesar.

Quote:Eu mereu ii spuneam sa n-o faca pentru ca nu cred ca era bine ce face.Ea ma contrazicea zicand ca nu merita sa fie lasata deoparte ci cu prieteni. Eu ii spusesem ca ma are pe mine dar a spus ca vrea si alte prietene

Un dialog pus intre ghilimele, ca si cum ai fi povestit din amintiri, ar fi fost perfect. Asa, povestirea replicilor e cam seaca si are anumite repetitii ce strica aspectul.
Mai sunt unele greseli, dar probabil de la tastareWink

Nu te supara pe mine, eu comentez mai mult pentru a putea sa te perfectionezi, JuneKiss personal prefer comentariile care sa imi spuna exact ceea ce gresesc decat altele in care nu se spune mai nimic, daca eu am anumite greseli.
Oricum, e frumos si astept nextulKiss
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Blestemul trandafirului - by Jenny Spring - 07 Dec 2008, 13:17
Re: Blestemul trandafirului - by Ginny Malfoy - 12 Dec 2008, 21:27
Re: Blestemul trandafirului - by Jenny Spring - 25 Dec 2008, 20:42
Re: Blestemul trandafirului - by Alina Potter - 26 Dec 2008, 13:52
Re: Blestemul trandafirului - by Katya Sokorov - 12 Jan 2009, 16:21
Re: Blestemul trandafirului - by Chloe Wai - 12 Jan 2009, 17:40

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Robby Smith si Blestemul Rasaritului Robert Eric Smith 8 2,669 15 Apr 2011, 16:29
Last Post: Fleur Delacour