Brain storming
13 Dec 2008, 13:08
13 Decembrie
~A strange thing~

' A doua oara cand deschid noul meu jurnal de cand sunt la Hogwarts ... oare de ce abia acum ? Dar nu mai conteaza ! Din moment ce il folosesc pe post de pensiv nu mai are rost. Ma ajuta enorm ...
Asadar, am ceva important care nu trebuie sa uit vreun detaliu. A fost ceva foarte interesant, dar sper ca nu s`a intamplat nimic rau.

Eram la ora de Ingrijire a Creaturilor Magice cand privirea mi`a cazut asupra Padurii. Profesorul nu era atent, asa ca am profitat si m`am apropiat. Ma speriau pana si cantecele pasarilor. In masa alba doi ochi mari, portocalii au aparut. M`am dat brusc inapoi, dar creatura a continuat sa ma priveasca si parca stiam ca ranjeste satisfacuta ... Intr`o fractiune de secunda in care nu am fost atenta a si disparut ! Ciudat !

Poate ca cineva a vrut doar sa se distreze pe seama mea .. Dar nu putea stii daca ma duc eu sau altcineva sa vad ce e acolo. Poate am cazut in capcana altcuiva .. As vrea sa pot stii ce s`a intamplat. Ma infioara gandul ca ceva rau chiar a fost la cativa metri de mine. Sper ca nimeni nu m`a observat ... Viperinii aceia au ceva cu Astropufii ... Nu as vrea detentie chiar acum, de Craciun.

... vine cineva ... Pe curand, jurnalule ! '
[img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft1570-brain-storming">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft1570-brain-storming">conectat pentru a vedea acest link]</span>
[scroll]" Vorbele trec, faptele rãmân. "[/scroll]

[align=center]Si totusi existã iubire
Si totusi existã blestem
Dau lumii, dau lumii de stire
Iubesc, am curaj si mã tem.

Si totusi e stare de veghe
Si totusi murim repetat
Si totusi mai cred în pereche
Si totusi ceva sa-ntâmplat.

Pretentii nici n-am de la lume
Un pat, întuneric si tu
Intrãm în amor fãrã nume
Fiorul ca fulger cãzu.

Motoarele lumii sunt stinse
Retele pe cãi au cãzut
Un mare pustiu pe cuprins e
Trezeste-le tu c-un sãrut.

¸.&amp;#183;´¨&amp;#175;¨&amp;#183;.¸`&amp;#183;.,¸_¸,.&amp;#183;´¸.&amp;#183;´¨&amp;#175;¨`&amp;#183;.¸`&amp;#183;.,¸_¸,.&amp;#183;´¸.&amp;#183;´¨&amp;#175;¨ `&amp;#183;.¸`&amp;#183;.,¸_¸,.&amp;#183;´¸.&amp;#183;´¨&amp;#175;¨`&amp;#183;.¸

&amp;#9787;&amp;#8222;Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.&amp;#8221;&amp;#9787;

Confucius

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Brain storming - by Charlotte Ambrosine - 01 Dec 2008, 19:46
Re: Brain storming - by Charlotte Ambrosine - 12 Dec 2008, 23:20
Re: Brain storming - by Charlotte Ambrosine - 13 Dec 2008, 13:08
Re: Brain storming - by Charlotte Ambrosine - 27 Dec 2008, 14:06
Re: Brain storming - by Charlotte Ambrosine - 05 Jan 2009, 16:42
Re: Brain storming - by Charlotte Ambrosine - 06 Jan 2009, 23:53
Re: Brain storming - by Charlotte Ambrosine - 03 Feb 2009, 22:54