Discutii in afara personajului
|
14 Dec 2008, 18:21
|||
|
|||
deci, fac eu echipele, si daca nu va convine, sa-mi spuneti.
__________ Hogwarts ________________________________________ Sheila Vanek si Jhon Weasley Nereida Devon si Kennya Slytherin Anny Ireth Mithrandir si Jade Slytherin Rosalie Constance Prince si Ingrid Flamesbort Ioana Lestrange si *Bellatrix Lestrange* _________________________________________ toate informatiile posibile pe care le puteti afla despre scoala si imprejurimile acesteia(masurile de protectie, cam ce oameni competenti exista, etc... ) _____________ Minister ________________________________ Hercule Stone - Departamentul misterelor Nosgoth_Vi_Slytherin - Departamentul de Punere in Vigoare a Legilor Magice Stefanie A. Frauke- Departamentul Jocurilor magice Ophelia Tristesse - Departamentul Accidentelor Magice Samantha Ravenclaw - Departamentul Transporturilor si Comunicatiilor Magice _______________________________ (OOC: ce putini adulti... ar trebui sa incepem sa mituim lumea cu prajiturele, poate ni se alatura mai multi...) Asa, deci, tot ce aflati, tot ce modificati prin minister(valabil pentru cei care ajung in minister) spuneti aici(sau sa fac un topic nou?) Asaaaaa, cei carenu sunt multumiti de ceva, sa-mi spuna. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|