Severus Snape sau James Potter?
|
15 Dec 2008, 01:52
|||
|
|||
Kennya Slytherin Wrote:Pana si harry a recunoscut dragostea lui fata de Lily, chiar si-a numit baiatul dupa el.Cred ca doreai sa zici Snape. Mi s'au facut ochii niste crucifixuri cand am aflat ca pana si Harry a reusit sa'si iubeasca mama care s'a sacrificat pentru el, facand un efort supraomenesc.=] Alina, sincer nu sunt de acord cu tine. Harry e Harry. Tot copilul lui Lily. Dar btw.. Severus a iubit'o pe Lily si l'a iubit pe Harry. Doar nu te iei dupa cuvintele lui, nu? Iti dai seama ca Severus are si el orgoliul sau, si nu o trambita acuma peste tot ca il iubeste pe copilul rivalului sau. Dar in suflet il iubeste pe copilul persoanei la care tine cel mai mult, Lily. Personal imi e greu sa aleg intre Severus si James.. Si James a iubit'o pe Lily, dar el avea un alt caracter, era mai ingamfat si 'cul'. Credea ca daca era cel mai bun o cucerea pe Lily. Cum aceasta nu l'a iubit pana in anul VII, a inceput sa se schimbe, si atunci a inceput si Lily sa tina la el. Severus era mai sensibil si isi dorea un prieten pe care nu putea sa il aiba datorita reputatiei sale de fiu al unor oameni deloc iubiti in comunitatea vrajitoreasca, si prietenul sau a fost Lily. Si s'a indragostit de ea... dar oricat si'ar fi dorit, nu puteau fi impreuna. Nu datorita a ceva anume, dar iubirea nu vine la comanda, si Lily il iubea pe James inca din prima clipa [sunt sigura de asta]. Imi dau seama ca si pentru ea a fost greu sa aleaga, dar compasiunea pentru Severus nu putea castiga in fata iubirii pentru James. Si pe Severus il iubea, dar ca prieten. Un foarte bun prieten. Deci, alegerea mea e James. Lily l'a ales pe el, de ce sa o judecam pentru asta? A facut ce a simtit, pur si simplu. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Snape | rea-credinta | 15 | 4,752 |
03 Feb 2011, 03:54 Last Post: Eva Snape |
|
Cho si Snape | Luna Slytherin | 9 | 3,332 |
12 Aug 2010, 22:06 Last Post: Luna Slytherin |