Animalele Incuiate
17 Dec 2008, 01:04
Alina, te asigur eu ca doar fraierii nu suporta animalele. Sa vezi cum se joaca pisicutele meleLove si ce daca lasa par? Macar nu au minte sa enerveze oamenii cu posturi de cate 1 rand..

Eu am 15 animale. Adica le iubesc foarte mult si toate sunt salvate de pe strada.. mai exact am 11 pisici si 4 caini. Chiar azi am citit intr'un horoscop la zodia mea [ Balanta ] ca cica nu ma lasa parintii sa imi iau un animal si sa imi cumpar nush ce robotel dinozaur=] cred ca aia mai lipsea.
Deci cainii mei sunt:
Lucky - A fost odata ca niciodata un bloc. Si in blocul ala locuia o printesa frumoasa si talentata si puncte puncte [ adica eu in varianta de pitica=) de fapt eram un dracusor pe atunci ] , o curteana [ sis ] , printesa a mare [ mama ] , printoiul [ tatuca=) ] , si regina [ bunica ]. De fapt regina era mama, dar pana la urma bunica e mai mare si tre' s'o trec regina. Deci cum ziceam, acel palat, adica bloc, statea langa o catelusa [de fapt catelusa statea pe langa bloc]. Si cateaua aia avea nu stiu cati pui mici si scumpi, pe care ii hreaneam in fiecare zi. Cateaua a fost omorata cu pietre, un pui la fel, altii au fost luati de hingheri. Un singur pui a ramas, si acela aproape a cazut intr'un canal, se tinea saracul cu labele sale mici de marginea lui.. a paralizat de picioarele din spate dupa experienta asta. Si cred ca ati ghicit cine e Lucky. Puiul asta care a ramas a fost luat de hingheri, dar s'a dus tatal meu si l'a cumparat de la ei. Si Lucky a trait fericit si mai traiesti si azi. E un caine mare, alb cu negru si are o groaza de par.. si e cuteLove oricum e bland si noah.. nu musca strainii:-j
Bubulina - Nu radeti=] bla bla, mi'e lene sa mai zic. Si ea era sa moara dar a salvat'o bunicul, parca. Si noi am botezat'o Bubulina, dar el i'a schimbat numele in Rexona [Thinking? da da, deodorant]. Si mrg. Tin si la eaLove
Lexy - Cand l'am intalnit avea raie si normal ca nu avea sanse sa il ia cineva. L'am luat din curtea scolii, cand eram cu mama. Il iubesc foarte mult, dar acum ca a venit Becky el este pe locul 2, dar tot tin la el.. acum a crescut si ma darama cand sare pe mine=)
Becky - E o poveste lunga. A fost salvata de la niste vecini cruzi de'ai mei. Aveau doua catele care au nascut cate 6 pui. Puii i'au inchis intr'o cutie si 10 din ei s'au asfixiat [sau cum s'o scrie], dar una din catele a bagat laba in cutie si i'a salvat pe doi [cute, nu?] Unul din puii salvati au murit, dar a ramas Becky. Si pe aia am luat'o, ca doreau sa o duca la padure, iar pe mama ei [cealalta catea, nu aia care a salvat doi puii din toti] sa o duca altundeva, pentru ca puiul sigur ar fi murit fara mama sa. Si mrg. O iubesc pe Becky ca o sora. Adica ma urmareste peste tot, in orice camera as intra [e singurul catel care are privilegiul sa stea si sa doarma in casa] si se bucura cand vin de la sc..

Si pisicile sunt:
Sara
Miru
Capy [vine de la Capacetica]
Tanu
Izy
Mama Tigra
Tigra Mica
Motanul
Ela
Onur
Bella

Din proprie experienta va spun ca, desi poate v'a cazut maxilarul in papuci, nu sunt multe atatea animale. Doar ca nu esti crud. Nu se numeste iubire de animale daca iti iei 100 de rasa. Iubirea e atunci cand nu iti pasa de frumusetea / rasa animalelor, ci cantaresti sansele lor de a fi luate de pe strada; cele frumoase de obicei sunt salvate, dar cele mai uratele.. poti sa le ajuti sa nu moara.
Si e chiar cul sa ai atatea animaleWink) ieu ma falesc toata ziua cu ele si sunt gelosi colegii mei care au 0 animale=]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Animalele Incuiate - by Jenny Spring - 14 Dec 2008, 01:12
RE: Animalele Incuiate - by Melisse Y. Carter - 15 May 2011, 20:53
RE: Animalele Incuiate - by Amanda M. Karren - 06 Feb 2012, 17:54
Re: Animalele Incuiate - by Jenny Spring - 15 Dec 2008, 22:10
Re: Animalele Incuiate - by Alina Potter - 16 Dec 2008, 19:03
Re: Animalele Incuiate - by Ginny Malfoy - 17 Dec 2008, 01:04
Re: Animalele Incuiate - by Alina Potter - 18 Dec 2008, 00:41
Re: Animalele Incuiate - by Alina Potter - 18 Dec 2008, 00:51
Re: Animalele Incuiate - by Alina Potter - 18 Dec 2008, 00:59