Camera celor ce nu se mai afla printre cei vii
|
19 Dec 2008, 16:48
|||
|
|||
Intre timp Alina deschise usor usa sperand ca nu e nimeni acolo,dar in zadar,Ada si Kennya erau acolo.
'Sper sa nu ma vada,dar unde o fi Peevs mi-a zis ca o sa fie aici'gandi fata si se pare ca gandise cu voce tare. "Si tu m-ai vazut intrand si ai venit dupa mine?" "Nu Peeves mia zis de camera si ma facut curioasa si am veniit si eu aici,dar mi-a zis ca va veni si el aici" "Peeves mereu face glume proaste,stii asta nu?" "Da stiu dar de data asta parea sincer" "ZBANGG!" Un zgomot se auzi dinspre geam si fetele se intoarsera sa vada ce se intamplase. Peeves tocmai intrase in camera si se repezi spre Ada care se impidica de un scaun si cazu. "Deci pana la urma ai venit"Peeves se uita fix in ochii fetei. "Peeves esti asa de ,ah cum ai putut sa-i spui si ei de camera,stii foarte bine ca nimeni nu trebuie sa afle de camera asta."Kennya era nervoasa si tot tipa la Peeves care....... ![]() *Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel....... *Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
La miezul noptii in camera fantomelor | Katherine Andrews | 1 | 1,405 |
01 Sep 2010, 12:16 Last Post: Jenny Spring |
|
Petrecere in camera mortilor | Guest | 4 | 1,859 |
27 Aug 2010, 01:37 Last Post: Scarlett Soul |
|
~ Petrecerea printre fantome ~ | Katya Sokorov | 3 | 1,768 |