Thread Closed 
Harry Potter si printul Semi-Pur Trivia
19 Dec 2008, 19:06
Kennya Slytherin Wrote:Marry, nu i-a lasat nici un ban.
Quote:"During a frenzied duel with Bellatrix, Sirius taunts her for failing to harm him. Bellatrix strikes Sirius with a curse, sending him backwards into the veil and to his death. By the following book, Sirius is exonerated; unfortunately, it is far too late. Harry inherits all of Sirius's possessions, including the house at Grimmauld Place, the house-elf Kreacher, and Buckbeak the Hippogriff."
Deci i-a lasat toate posesiunile lui.
Imi pare rau ca n-am si cartea acum la indemana ca vroiam sa caut si acolo.

Ce mai zici, Ginny?
Bine,bine... Dar voi(Alina si Ginny) chiar nu vreti sa intelegeti ca la varianta "a" nu scria "doar bani", ci "bani" => variantele corecte sunt a si b.

Deci pana la urma imi dati dreptate ca i-a lasat si bani.
Kennya, data viitoare da intrebari cu raspunsurile in carte, nu in rezumate de pe net.

P.S.: Nu ma intereseaza ca am "pierdut" pentru ca pur si simplu nu am pierdut absolut nimic. Nu imi pasa ca nu am avut punctajul maxim pentru ca nu e o nota de la scoala... Nu imi pasa ca ai luat tu(Ginny), x si y 100 de puncte pentru ca pentru mine nu are nicio importanta.Am facut testul pentru ca mi s-a parut interesant si am vrut sa vad ce imi mai amintesc din vacanta, cand am citit cartea. Eu vroiam doar sa va arat ca ati gresit la faza aceasta.

[ Mary Mystery ]

[Image: 97340994.png]

[Image: brees.jpg]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: Harry Potter si printul Semi-Pur Trivia - by Briana Brighton - 19 Dec 2008, 19:06