Paaartyyyy !
|
19 Dec 2008, 20:19
|||
|
|||
Hermione era super nervoasa.Se intreba cum de putea cineva de o varsta atat de fraceda sa bea atat de mult.Anny se clatina amenintator astfel ca mai avea putin si cadea.Fata ii ceru Hermionei sa o aseze,iar ea facu intocmai.
"Sa stii,Alina,ca eu am mai baut whisky-foc acum un an.Stiu ce efecte are la prima inghititura,iar acum daca as bea nu as mai avea nimic,dar nu vreau."termina Hermione intr-un tipat,in timp ce o punea pe scaun pe Anny. Kennya se intoarse de pe ringul de dans si le vazu pe Hermione si Anny in aceeasi stare in care se aflau.Incepu sa rada. "Buna,Alina!"o saluta Kennya pe noua venita. "Buna..."spuse Alina nesigura. Kennya fiind viperin,majoritatea se temeau de ea,crezand ca ii va ataca sau rani,dar Kennya era cel mai bun viperin.Hermione chiar se intreba cate-odata ce cauta la acea casa,dar niciodata nu reusa sa isi raspunda. "Hei,Hermione,nici acum nu ai reusit sa o potolesti pe Anny?"intreba Kennya razand. Hermione clatina nervoasa din cap,apoi se duse la masa cu sucuri si lua un pahar de apa cu gheta.Se intoarse si il turna lui Anny in cap.Fata ramasese stana pe scaun,mai mult luata prin surprindere decat speriata. "De ce ai facut asta?"intrebara toate celelalte fete,inclusiv Anny. "Ca sa te trezesti!"ii spuse Hermione lui Anny. Alina si Kennya incepura sa rada in hohote,iar Anny incepu sa tremure de frig,dar cand lua o inghititura de whisky-foc se incalzi instantaneu.Hermione exploda,ii dadu o palma lui Anny,apoi parasi Marea Sala. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|