Olimpiade
20 Dec 2008, 16:02
Hermione, imi pare foarte bine ca ai deschis acest topic Si eu ma gandeam sa fac acest lucru zilele trecute.
Legat de subiectele de la fizica pe care le cereai. Am fost si eu anult trecut la olimpiada de fizica, m-am calificat la judetean, dar nu m-am mai dus pentru ca pica in aceeasi zi cu un concurs de matematica din Bucuresti. Subiectele de la etapa pe municipiu de anul trecut nu stiu exact de unde sa le gasesti, insa presupun ca sunt aceleasi ca la judeteana care s-a dat in restul tarii(asa e la mate). Subiectele din anii trecuti le gasesti pe olimpiade.ro (nu ma omorati ca am scris un link, dar oricum toata lumea il stie).

Succes!

Presupun ca aici putem vorbi si despre olimpiade in general, nu?
Mie imi place sa ma duc la olimpiade, desi nu prea ma lasa diriginta pentru ca imi spune ca imi risipesc tot timpul ducandu-ma la vreo 3,4, 5 olimpiade si intr-un fel are dreptate.Anul acesta m-am hotarat sa merg doar la romana, matematica si geografie deoarece trebuie sa depun un efort considerabil pentru a ajunge la nationala si nu as putea sa fac acest lucru de vreo 5 ori...

Pana acum am fost la olimpiade judetene la romana, matematica, biologie si religie la care am laut premii de la I pana la III, in functie de ani.La nationala m-am calificat de 3 ori:
- la un concurs de matematica si romana, in clasa a VI-a, la care am luat premiul III la nationala;
- in clasa a VI-a la matematica(s-a tinut un concurs la care nu au participat chiar toate judetele)
- la biologie, anul trecut, in clasa a VII-a, m-am calificat, dar nu m-am dus din cauza profesoarei mele care m-a pus sa invat din 10 carti pentru ca in ultima zi sa imi spuna ca eu trebuie sa sustin proba practica si trebuie sa mai invat din alte 3 carti... Oricum nu aveam chef sa disec ochi de vaca sau sa omor biata broscuta(Am lesinat cand am vazut ca vrea sa o taie ).
Am mai fost si la multe concursuri interjudetene(adica dintre mai multe judete)

Este adevarat ca profesorii tin cont daca te duci la olimpiada si iei si premiu pe judet.In plus, la noi in judet, exista in colegiul in care invat eu o clasa speciala de matematica-informatica intensit info in care se poate intra doar daca ai rezultate la concursuri si olimpiade nationale, interjudetene sau judetene.

[ Mary Mystery ]

[Image: 97340994.png]

[Image: brees.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Olimpiade - by Hermione McGonagall - 19 Dec 2008, 23:58
Re: Olimpiade - by Hermione McGonagall - 20 Dec 2008, 10:58
Re: Olimpiade - by Charlotte Ambrosine - 20 Dec 2008, 13:22
Re: Olimpiade - by Charlotte Ambrosine - 20 Dec 2008, 14:22
Re: Olimpiade - by Briana Brighton - 20 Dec 2008, 16:02
Re: Olimpiade - by Hermione McGonagall - 20 Dec 2008, 17:45