The Tales of Beedle the Bard
|
21 Dec 2008, 00:48
|||
|
|||
Bunnn, in sfarsit am terminat si eu cartea. De fapt am citito intr-o zi.
Astazi am fost la Cora si cum am stat pe putin patru ore in timp ce impingeam carutul si am stat la coada am citit din ea. Cand am iesit din magazin am citit jumatate de carte, apoi acasa cealalta jumatate. Prima mea impresia a fost una destul de buna. Aceste povesti au un talc special. Preferata mea poveste dintre cele cinci este "fantana norocului fara cusur". Cand am terminat sa o citesc mai ales partea de sfarsit cu "fara ca vreunul dintre ei sa banuiasca o clipa ca apele Fantanii nu aveau de fapt nici o putere speciala" mi s-au deschis intr-un fel ochii. Nu trebuie sa astepti sa-ti apara dragostea, puterea, norocul samd mura-n gura, trebuie sa muncesti pentru a le avea si a arata ca esti demn de ele. De asemenea ma bucur ca multi din banii dati pe carte vor ajunge la CHLG Romania unde multi copii vor fii ajutati. Foarte desteti tipii care au lansat cartea aproape de sarbatori. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|