Aschilambicism, realism, adolescentism
|
21 Dec 2008, 17:30
|||
|
|||
Prima foicica din jurnal
Name: Julia L.C.J.F. etc. Potter Age: de ce as vrea sa-ti spun asta? Sex: deja intreci masura... Hair colour: par decolorat cu suvite verzi si mov. Vezi sa nu. Eye colour: mov cu picatele. Vezi sa nu. Height: 1.63m Born in: Pestera lui Godric - West Country - Anglia - UK Current residence: oras mititel in N Angliei, cu care nu ma mandresc Parents: Lily (nascuta Evans) si James Potter Brothers/sisters: Harry Potter, sora mea draga. Friends: toata lumea in afara de copii care-mi cer autografe si poze + [strike]Harry[/strike] [strike]Harry[/strike] [strike]Harry[/strike] Harry Enemies: DEATH TO REBECCA MALFOY and to Snape and to [strike]Harry [/strike][strike]Harry[/strike] [strike]Harry[/strike] Student at: Hogwarts, 'scoala aia inspaimantatoare unde directorul ii transforma pe copii, pe rand, in cesti de capuccino si in maturi si bete' Fav sport: enervatul lui [strike]Harry[/strike] [strike]Harry[/strike] Harry Short moral description: incapatanata, adolescenta and loving it, copilaroasa and loving it Short physical description: naso-ala. OOC: yaay am jurnal. Am sa incep de azi cu a doua foicica de jurnal. New post later ^_^ ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Aschilambicism, realism, adolescentism - by Julia Lilith Potter - 21 Dec 2008, 17:30
|