Sarbatorim Craciunul impreuna cu Spiridusii
|
22 Dec 2008, 16:05
|||
|
|||
Hermione era in Camera de Zi a Astropufilor,impreuna cu spiridusa ei de casa Lolita.Se imbraca intr-o rochie lunga de matase,alba,cu linii subtiri de scolipici,la baza rochiei.Avea bretele din acelasi material prins de o panza cu fir de aur,iar prins de mana avea un voal alb care "pleca" din bretele.Parul ei maro il avea ondulat si prins jumatate,astfel ca cealalalte jumatate ii cadea pe spatele si pe umerii pe jumatate goi.Pe cap purta o coronita din argint,imbogatita cu cateva diamante albe.Se daduse cu un fard alb,aproape invizibil,dar ii lumina fata,facand-o mai frumoasa.Pe buze se dadu cu un luciu,astfel ca ele doar straluceau.
Spiridusa ei era imbracata intr-o rochie de satin albastru,cu pietricele,in forma de stelute,astfel ca arata ca o parte din cer,rupta parca special pentru acea petrecere.Hermione ii pregatea parul. "Am sa iti prind parul in coada."spuse fata."Astfel toti vor vedea ce par frumos si drept ai!" "Multumesc mult,Hermi!"spuse spiridusa vesela. Hermione ii dadu si eu cu fard albastru,scotandu-i ochii negrii in evidenta,iar pe buze o dadu cu acelasi luciu rozaliu. Hermione mergea pe coridor spre sala unde se tinea petrecerea.Lolita isi tinea prietena de mana,temandu-se un pic de aceste coridoare noi pentru ea.Hermione o vazu si ii spuse: "Lolita,nu trebuie sa te sperii!Nu te vor manca peretii!" "Stiu,dar sunt atat de mari si de amenintatori!"spuse spiridusa speriata. "Serios?Eu nu am observat!"spuse fata ironic. Cele doua incepura sa rada si isi continuara drumul spre sala petrecerii. "Hermi,cadoul l-ai luat?"intreba deodata spiridusa. "Cadoul meu pentru spiridusi este deja acolo.Iti vei da singura seama de al,cand vom intra pe usa."spuse Hermione vazand fata intrebatoare a Lolitei. Fetele impinsera usa si intrara.Hermione observa muntele de dulciuri si incepu sa zambeasca.'Nu am crezut ca vi atat de mare!' isi spuse in gand. Intrara si observara ca mai erau doua fete,Izabelle si Alina,impreuna cu spiridusii lor,Jeniffer si Blood. "Hei fetelor!Ce faceti?"spuse Hermione apropiindu-se. "A buna Hermione!Ea este spiridusa ta?"intreba Izabelle. "Da.Ea este Lolita!"isi prezenta fata spiridusa. "Uau...arati foarte frumos!"spuse Alina iesind din spatele dulciurilor. "Multumesc!Si voi aratati minunat!" "Multumim!Auzi...tu ai incebunit?"intreba Alina ironic. "De ce?" Hermione fu putin intrigata de acea intrebare.Nu avea nicio idee despre ce putea Alina sa creada ca ea era nebuna. "Cei cu toate dulciurile astea?Cine le va manca?" "Pai sa vedem...poate vreo 2000 de spiridusi,asta doar din Castel,invitatii plus spiridusii lor.Chiar nu are cine sa le manance!"spuse Hermione ironc. Fetele incepura sa rada.Deodata usa se deschise si intra.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Sarbatorim Craciunul impreuna cu Spiridusii - by Alicia Isabelle Blake - 18 Dec 2008, 19:29
Re: Sarbatorim Craciunul impreuna cu Spiridusii - by Hermione McGonagall - 21 Dec 2008, 22:57
Re: Sarbatorim Craciunul impreuna cu Spiridusii - by Alicia Isabelle Blake - 22 Dec 2008, 14:09
Re: Sarbatorim Craciunul impreuna cu Spiridusii - by Alina Potter - 22 Dec 2008, 14:25
Re: Sarbatorim Craciunul impreuna cu Spiridusii - by Hermione McGonagall - 22 Dec 2008, 16:05
Re: Sarbatorim Craciunul impreuna cu Spiridusii - by Briana Brighton - 22 Dec 2008, 20:31
Re: Sarbatorim Craciunul impreuna cu Spiridusii - by Hermione McGonagall - 22 Dec 2008, 21:02
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Petrecerea de Craciun impreuna cu spiridusii - sugestii | Briana Brighton | 29 | 3,758 |
21 Dec 2008, 22:39 Last Post: Jenny Spring |
|
Craciunul pentru spiridusi | Briana Brighton | 23 | 3,012 |
19 Dec 2008, 21:58 Last Post: Hermione McGonagall |