Voi mai credeti in Mos Craciun?
22 Dec 2008, 19:11
Cati dintre voi recunosc ca inca mai cred in Mos Craciun? Si nu ma refer la mama si la tata. Ma refer la acel Mos, asa zisul si Dumnezeul Copiilor care mereu va crede in vointa noastra si mereu va fii la usa noastra in seara de ajun chiar daca nu il veti primi sau chiar izgonii. Presupun ca toti stiti care este povestea lui Craciun care l-a primit in grajdul pe insusi Iisus. Era un om rau si i-a taiat mainile sotiei pentru ca a primit niste straini in grajd. Insa dupa nasterea Mantuitorului acesta a deschis ochii si a promis ca va fii un om bun si mereu va ajuta copii. Cati dintre voi mai aveti o inima curata? Cati dintre voi mai aveti inima unui copil? Multora li se pare o prostie sa zica "Eu cred in Mos Craciun.". Dar asta este o ispita si acea persoana nu mai are inima plina de lumina. Mos Craciun mereu daruieste fara sa astepte nimic in schimb. Trebuie doar sa-ti deschizi sufletul si sa vezi modul simplu, curat si fericit al unui copil care traieste intr-o lume de basm.
Eu una pot spune oricui ca Mos Craciun exista! Si nu ma refer la Mosul de la televizor care incearca sa profite de pe urma audientei. Ma refer la Mosul adevarat care traieste la polul Nord si care va veni cu siguranta la usa fiecarui copil din lume. Sarbatorile de iarna sunt magice si de aceea trebuie sa credem in ele cu sufletul.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Voi mai credeti in Mos Craciun? - by Kennya Allen - 22 Dec 2008, 19:11

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Craciun Fericit Alice Morris 26 6,600 26 Dec 2011, 22:29
Last Post: Jennifer L. Campbell
  Cadouri de Craciun:) Jessica F. Jersey 94 19,513 03 Jan 2011, 23:35
Last Post: Kayla A. Summers
  Craciun Kennya Allen 18 4,927 31 Dec 2007, 17:30
Last Post: Aida-chan