Arianna's Creations
|
22 Dec 2008, 23:57
|||
|
|||
Nu au cum sa te incurce criticile:| mesajele care te lauda nu te incurca, nu?
Aici nu e vorba de cat de multa/putina experienta ai. O creatie nu consta in luarea unei poze doar pentru a scrie ceva pe ea! Mai faci niste chestii pe acolo, ceva.. Bella, poti crede ce vrei despre mine, dar mi se pare ca eu fac mai bine=] asta pentru ca, in loc sa o supraslavesc pe Alicia, ii spun in fata cat de groaznice sunt acele poze. De fapt nici groaznice nu se pot numi, ca inca nu m'am prins prea bine care e diferenta dintre ele si originale. Btw, esti printre ultimii cu care as vrea sa ma cert, dar raspunde'mi te rog la intrebarea: Ce iti place la pozele Aliciei? Dar nu te lega de pozele alese, te rog. Ci de ceea ce a schimbat ea. Si nu cu "e incepatoare", aici sunt [aproape] de acord cu Alina: si un copil de 5 ani ar putea scrie ceva pe o poza. De fapt nu sunt aproape de acord, SUNT de acord! Mai ales ca scrisul nu e de mana, ci cu litere de tipar, asa cum invata prima data oricine sa scrie. Orice copil poate intra in paint, invata sa ia o poza de pe net, o pune acolo si scrie pe ea ceva. Quote:Si nu va suparatiEu nu ma supar, Alicia, dar criticile astea [si as fi foarte fericita sa imi spui si mie cu ce te incurca.. te ajuta mai mult decat alea cu "doamnee ce tari sunt!" sau "ai fi putut folosi un pic mai multe efecte, dar e superb oricum!"] sigur sunt spre binele tau. Cum te perfectionezi daca toti iti spun ca lucrezi super bine si nimeni nu iti da un sfat constructiv? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Only *my* creations | Avril Arakawa | 36 | 8,063 |
15 Apr 2011, 16:40 Last Post: Fleur Delacour |
|
Only my creations | Katya Sokorov | 7 | 2,261 |
12 Apr 2011, 15:27 Last Post: Emily Swan |
|
Bree's Creations | Briana Brighton | 176 | 31,295 |