Arianna's Creations
|
23 Dec 2008, 16:57
|||
|
|||
Quote:Incearca ceva intre"Sunt frumusele,dar mai trebuie sa mai lucrezi la ele." Iar apoi da sfaturile care ma pot ajuta Pai daca NU sunt nici frumusele, ce vrei, sa mint? Daca tu esti mica si fragila, ok. Ai sa vezi ca in viata nu merge cu laudele. Decat cele pe merit.. Nu ma cert cu tine, incerc sa te ajut. Si prefer sa nu iti spun commuri de 2 bani "waaai thuamnii ce cule sunt.. mai pune ca le iubesc" .. Quote:Hai sa nu mai facem off-topic.Off-topic?:| Aici tocmai cine NU da sfaturi face off-topic. Si care mint - Intentionat sau nu. Si tind sa cred ca prima varianta - doar pentru a se pune bine cu tine. Si tine minte, te rog, ca nu am nimic cu tine. Si nici varsta nu ma intereseaza, nu dau doi bani pe ea. Poti sa ai si 25 de ani, depinde sa stii sa infrunti criticile cu capul sus, nu sa spui ca esti incepatoare si rogi criticii sa nu fie atat de duri cu tine si zica ceva de genul ca merg, dar mai ai de lucrat. Nici mie nu imi plac criticile, nimanui nu'i plac criticile, dar sunt foarte folositoare. Foarte. Asa ca mai degraba ii multumesc celui care e atat de dragut sa imi zica in fata unde gresesc, decat celui care ma ia cu "ce frumos", cand se vede clar ca e de parte de a fi frumos. Bine, in ultima ta poza.. "borders, putin contrast si scris". Da, o linie simpla pe margini, scrisul [e bine si asa.. pe o vedere.. si eu sunt de parere ca mai bine alegeai scrisul de mana ![]() Sper ca se vede diferenta. Ca eu nu o prea vad. Dar, daca tot ti se pare ca adevarul se ascunde printre acele mesaje care te lauda.. go ahead. N'am nimic impotriva. Eu am incercat sa te ajut. Pana la urma, de Craciun ne ajutam intre noi, nu ne certam ca chiorii, nu? ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Only *my* creations | Avril Arakawa | 36 | 8,063 |
15 Apr 2011, 16:40 Last Post: Fleur Delacour |
|
Only my creations | Katya Sokorov | 7 | 2,261 |
12 Apr 2011, 15:27 Last Post: Emily Swan |
|
Bree's Creations | Briana Brighton | 176 | 31,295 |