Arianna's Creations
|
23 Dec 2008, 22:54
|||
|
|||
Nu trebuie sa imi placa mie.
Evident, eu imi exprim parerea aici. Trebuie in primul rand sa iti placa tie.. iar daca tie iti plac kitsch'urile, asta e. Pai usor de zis "le'am facut si borders, si scris", dar asta NU e mare lucru. Pai analizeaza si tu un pic. Ai pus contur si ai scris ceva. Asta inseamna. So?.. Altceva? Pai, normal, raman la sfatul meu de a suprapune doua imagini, in loc sa le ingramadesti una langa cealalta. Si brush'uri cu fluturi sau chestii [asta pentru programe ps.. dar poti face si cu mana inimioare pe acolo, important e sa nu te chinui sa faci ceva complicat, ca nu va iesi decat daca ai intr'adevar multa experienta] sunt superbe. Nu stiu daca exista in paint optiunea "in oglinda" - cum am facut sig'ul acesta, de exemplu. Si nu stiu daca exista si efecte speciale, cum ar fi sa adaugi personajul pozei si sa ii faci silueta sa para transparenta, umbre si alte chestii. Eu am incercat odata sa iau imaginea unor artificii, aleg una din ele si o pun peste ce aveam pana atunci, intr'un colt, am decupat si apoi am facut culoarea sa fie mai inchisa si peste tot aceasi nuanta.. Si mrg. Trebuie sa fii cat mai creativa ![]() Edit: de ce pe Mp? Nu intelegi ca ceea ce scriu eu nu e off-topic, nu? Nici'o problema. Nu mai scriu aici. Daca vrei comentarii mieroase, clar nu voi mai posta vre'un mesaj pe aici. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Only *my* creations | Avril Arakawa | 36 | 8,063 |
15 Apr 2011, 16:40 Last Post: Fleur Delacour |
|
Only my creations | Katya Sokorov | 7 | 2,261 |
12 Apr 2011, 15:27 Last Post: Emily Swan |
|
Bree's Creations | Briana Brighton | 176 | 31,295 |