Balul de Craciun
|
24 Dec 2008, 23:13
|||
|
|||
Adei i se paru o idee buna, dar totusi era suparata. Nu avea vin , nu avea bere, avea numa par la pwca. [
![]() " Wow!! Cumde nu mergi la bal? " intreba Ada, care nu stia de ce intrase in vorba. Deobicei era foarte timida. " Hei.. ce prost s-ar duce la bal? E pur si simplu plictisitor. Mai bine stau aici si ma pregatesc pentru sk8 fest'ul din Londra. Este atat de important, incat si Bam Margera este prezent... " raspunse baiatul zambindu-i fetei mandru. " Dar... nu esti sponsorizat?? adica.. deobicei nu trebuie sa te chinui mare branza... asta decat daca nu esti sponsorizat ... " " Aaa.. pai vezi tu... ? Eu.. na nu am sponsor, asa ca ma chinui sa fiu eu cel mai bun pe cont propriu/.." ofta baiatul " pana atunci , nu-mi ramane decat sa exersez... si asa nu am altceva mai bun de facut.. in afara de balul ala stupid, nu este nimic interesant " Ada il privi dezamagita de ea insasi ca l-a intrebat asta " Na imi pare rau... " si fata se intoarse cu spatele si isi continua drumul , cand auzi ca o striga "Aa... vroiam sa stiu cum te cheama" zambea baiatul. Ada i-l intoarse si ii raspun se sfioasa "ada... dar tu ? " " Aa.. eu ma numesc Benny... si ... faine haine " fata isi continua drumul si intra in camera de zi 'omfg... este cea mai buna zi... singurul skater din Hogwarts de-o varsta cu mine, a vorbit cu moi ... oi ... sunt asa fericita.' si fata se aseza pe unul din imensele fotolii zambindu-i tavanului. IMediat auzi usa de la camera de zi deschizandu-se iar baiatul de mai devreme se arata. " Auzi.. m-=am gandit .. ce ar fi sa vii cu mine la bal? ![]() in doua secunde fata era in picioare si il tragea de mana spre iesire. " HAI !! PIERDEM CONCURSUL DE ScRISORI PENTRU MOS CRACIUN!!" |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Balul de Halloween | Raizen Isildur | 34 | 9,804 |
02 Dec 2011, 22:55 Last Post: Bell Evans |
|
Stare de Visare - Balul | Kayla A. Summers | 5 | 1,835 |
03 Jan 2011, 00:38 Last Post: Raizen Isildur |