Balul de Craciun
|
25 Dec 2008, 15:32
|||
|
|||
Ii luase destul de mult timp sa se pregateasca dar in sfarsit era gata....Nu ii placea sa se lase asteptata si stia ca nici prietenului ei, David, nu ii place sa stea prea mult dupa cineva. Se privi in oglinda si zambi. Ii placea la nebunie rochia.
(http://i7.photobucket.com/albums/y288/Sa...ereida.jpg) Era deja destul de tarziu si era sigura ca majoritatea erau deja in Marea Sala, asezati la mese asa ca isi retusa machiajul si fugi catre scarile de la intrare unde o astepta David. Ajunse intr-un final si il gasi povestind cu un ODS din anul VI despre Cupa Mondiala de Vajthatz. "In sfarsiit..." zise el dar cand o vazu pe Nereida in rochia de seara, se pierdu in cuvinte. "Dada stiu...am intarziat..." zise ea si il lua de brat. "Hai sa mergem" "Nereida...esti...esti, superba!" zise el parca hipnotizat. "Oooo ba da...haide.." incepu ea sa rada. Marea sala era decorata superb pentru bal, pe fundal se auzea o melodie lenta dar primitoare care parca te indemna sa intri in atmosfera. O vazu pe Kennya putin agitata, umbland de colo colo sa se asigure ca totul e perfect. Salutara respectuos profesorii apoi incepura sa caute o masa. Era acolo si Anny pe care o saluta, ii ura sarbatori fericite si toate cele bune. Mai era si Ada pe care nu o mai vazuse demult. Lipsea insa Ginny...nu o vedea nici unde. Si nici Mary nu era. Gasira o masa libera. Parca totusi nu erau atat de multi pe cat crezuse ea. O vazu pe Kennya venind catre ei. "Ahh buna Kennya! Ai facut o treaba excelenta cu sala! Sarbatori fericite!" zise Nereida. "Cand mancam?" intreba David si incepu sa rada. "Multumesc Nereida...aa David, ai rabdare sa mai vina lumea. Nu l-ati vazut pe Raizen?" zise ea si cauta cu privirea prin sala. "Hmm...nu. Nu l-am vazut." raspunse Nereida si se uita si ea prin sala. Kennya le multumi pentru prezenta apoi pleca dupa Raizen. OOC: Mai mult nu pot scrie acum...eventual spre seara.[/url] ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Balul de Halloween | Raizen Isildur | 34 | 9,795 |
02 Dec 2011, 22:55 Last Post: Bell Evans |
|
Stare de Visare - Balul | Kayla A. Summers | 5 | 1,834 |
03 Jan 2011, 00:38 Last Post: Raizen Isildur |